Financials uit de Audit Flexpool. Bespaar op kosten, win op effectiviteit.

Alterim biedt accountantskantoren de efficiency en het gemak van een flexibele schil van enthousiaste, gemotiveerde experts. Een formule die al eerder verwachtingen heeft overtroffen en waarvan succes gegarandeerd is!

Hoe werkt de audit flexpool

Voor accountantskantoren die in het hoogseizoen hun eigen capaciteit aangevuld willen zien met deskundige professionals uit de flexibele schil heeft Alterim de beschikking over een pool van Financials; experts met actuele kennis van wet- en regelgeving en recente ervaring bij een accountantskantoor. Servicegerichte, succesvolle, direct beschikbare professionals die op de hoogte zijn van alle ins en outs van de auditpraktijk.

Wanneer u uw vraag bij ons neerlegt verzorgt één van onze consultants de selectie op competenties zoals vak inhoud, verslaglegging, en evt. specifieke branchestandaarden. Door bemiddeling van Alterim bindt u de juiste freelance financials aan uw organisatie, bespaart u op kosten en wint u op effectiviteit.

Ontmoet de consultants

Daan Lantink
Consultant Interim

Als consultant moet je oprecht geïnteresseerd zijn in mensen, goed kunnen luisteren en daar op de juiste manier op inspelen.

Monique Vonno
Recruitment Assistant Interim

Iedere schakel binnen het werkproces is van belang.

Een referentie van een accountantskantoor

“Het succes van ons kantoor is sterk afhankelijk van deskundige en professionele medewerkers. Onze opdrachtgevers verwachten van onze medewerkers bovendien onze kenmerkende aanpak. Wat dat precies is, laat zich lastig omschrijven, maar Alterim voelt dat haarfijn aan. Bij Alterim volgen ze niet alleen de ontwikkelingen maar beschikken ze ook over een uitstekend netwerk.”.

De opdrachtgevers die u voor gingen