Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Interim Management

home » Interim Management

Visie

De inzet van externe expertise helpt wanneer er behoefte is aan tijdelijke financiële mankracht, bijvoorbeeld bij ziekte, tijdelijke onderbezetting of projecten. Alterim is onafhankelijk van beschikbare kandidaten en uitsluitend gericht op de best haalbare match. De financiële professionals die via Alterim ingezet worden op tijdelijke functies zijn specialisten of allrounders die direct inzetbaar zijn en niet- of nauwelijks- ingewerkt hoeven te worden. Zij zijn niet betrokken bij interne bedrijfsbelangen en kunnen hun taken onbevangen, objectief en met kennis van zaken uitvoeren.  


Werkwijze

Alterim definieert het zoekprofiel in nauwe samenspraak met de opdrachtgever waarbij cultuur, bedrijfsactualiteiten, financieel-administratieve structuur en werkwijze van de organisatie uitgebreid aan bod komen. Door hun achtergrond en ervaring zijn de Alterim consultants in staat  snel en efficiënt tot een profiel te komen.  Wij beschikken over een steeds groeiende up-to-date database van freelance financials en zijn altijd op de hoogte van de beschikbaarheid, deskundigheid en wensen van deze experts. Wij kennen de markt en het vakgebied van finance & control en zijn daarom voor onze opdrachtgevers het deskundige verlengstuk naar dit deel van de arbeidsmarkt.   Alterim heeft intern het proces zo ingericht dat de consultant die bij de opdrachtgever de zoekvraag mede heeft vastgesteld ook degene is die intern de search begeleidt en indien gewenst de selectiegesprekken bij de opdrachtgever bijwoont. Zo ontstaat een perfecte match tussen vraag en aanbod.

Profiel

Als interim financial, die via Alterim naar onze opdrachtgevers wordt bemiddeld bent u een ervaren financieel eindverantwoordelijke, F&C specialist of pragmatische allrounder in accounting.  Als geen ander bent u in staat nieuwe ideeën en reële oplossingen aan te dragen en te implementeren. U bent direct productief, een inwerkperiode is er dus niet – of slechts voor zeer korte tijd. En omdat u niet beïnvloed wordt door interne bedrijfsbelangen, zult u uw taken onbevangen, objectief en met kennis van zaken kunnen uitvoeren.
U kunt er zeker van zijn dat uw specifieke kwaliteiten in een passende en uitdagende werkomgeving van meerwaarde zijn. Alterim consultants zijn ervaren Finance & Control experts, en (her)kennen de problemen of uitdagingen waarvoor organisaties zich gesteld zien snel en duidelijk.

Geïnteresseerd in een opdracht via Alterim?  Stuur een recent CV naar Arieke Vermeulen,a.vermeulen@alterim.nl of Daan Lantink, d.lantink@alterim.nl

Audit Flexpool

Alterim biedt accountantskantoren de efficiency en het gemak van een flexibele schil van enthousiaste, gemotiveerde experts. Een formule die al eerder verwachtingen heeft overtroffen en waarvan succes gegarandeerd is!

Voor accountantskantoren die in het hoogseizoen hun eigen capaciteit aangevuld willen zien met deskundige professionals uit de flexibele schil heeft Alterim de beschikking over een pool van Financials; experts met actuele kennis van wet- en regelgeving en recente ervaring bij een accountantskantoor. Servicegerichte, succesvolle, direct beschikbare professionals die op de hoogte zijn van alle ins en outs van de auditpraktijk.

Voor zelfstandig accountants die er de voorkeur aan geven niet het hele jaar in de audit te zitten maar wel graag ‘het vak’ willen bijhouden heeft Alterim een veelzijdig aanbod. Tot haar opdrachtgevers rekent  zij met name de middelgrote en kleine kantoren; de beschikbare posities variëren van Assistent Accountant tot Controleleider.

E-mail Interesse? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Medewerkers bij deze dienst

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit de volgende zes categoriën. Klik op de buttons om hier meer over te lezen!