Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Parttime Controlling

home » Parttime Controlling

Parttime financiële rechterhand


Het middenbedrijf heeft vaak behoefte aan een permanente invulling van het financiële management. Toch kan deze vraag niet altijd op fulltime basis ingevuld worden. Alterim heeft als oplossing Parttime Controlling en fungeert dan een aantal uren of dagen per week als de strategisch denkende financiële rechterhand van een DGA.  


Persoonlijkheid


Onze parttime controllers participeren volledig in het managementteam van de organisatie en nemen de volle verantwoording voor het takenpakket. Ook door hun persoonlijkheid zijn ze duidelijk van meerwaarde. Daadkracht en autoriteit zijn essentieel, net als affiniteit voor de betreffende branche. Dit alles maakt een parttime controller van Alterim  een ideale sparringpartner.

Flexibele inzet


Met name voor directies van jonge bedrijven die willen doorgroeien, en dus behoefte hebben aan hoogwaardige managementkennis, is Parttime Controlling een uitstekende oplossing. Omvang en planning van de inzet worden exact afgestemd op de behoefte van de onderneming. Wanneer deze behoefte na verloop van tijd verandert, verandert dus ook de inzet, Parttime Controlling is flexibel.

E-mail Interesse? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Cases bij deze dienst

 toon meer cases  cases overzicht

Medewerkers bij deze dienst

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit de volgende zes categoriën. Klik op de buttons om hier meer over te lezen!