Business Control

Ben jij een gedreven Business Controller, met passie voor het vak? Experienced financials zoals jij vormen het fundament voor elke solide Finance & Control organisatie. Met jouw ruime bagage kun je alle kanten op, wat is de next step in jouw carrière?

Bij Alterim ben je aan het juiste adres; wij draaien al sinds 1999 mee in het recruitment van Finance, Control en Audit. Talloze procedures, honderden opdrachtgevers en duizenden kandidaten hebben ons geleerd hoe het vak in elkaar zit. Dit geeft ons meer kennis en ervaring en de mogelijkheid om onze services te verbeteren en de kennis te delen.

Relevante Vacatures

functieprofiel business controller

Een Business Controller levert een bijdrage aan het strategisch management van de organisatie. De Controller heeft hiervoor kennis van zaken zoals; scenarioplanning, waarde creatie, businessmodel en waarde propositie nodig, maar hij moet tevens inzicht hebben in het opstellen van een businessplan. Belangrijke competenties zijn klantoriëntatie, ondernemerschap, helikopterview, flexibiliteit en teamspirit.

Als Business Controller vind je bij ons altijd een passende vacature.

De volgende aspecten kenmerken de Business Controller
• Veelal aanwezig in complexe organisaties
• Spil tussen CFO, financiële kolom en financial controllers
• WO opgeleid en ruime ervaring

Geschikt voor ervaren financials uit soortgelijke omgeving of een ervaren accountant uit de sector van de opdrachtgever.

Zie jij een match?

Heb je tussen ons aanbod aan vacatures een vacature voor Business Controller gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct online of neem contact op met de betreffende consultant. Samen gaan we aan de slag om vast te stellen of er een mogelijke match zou zijn tussen jou en onze opdrachtgever. Dit doen we door middel van een persoonlijk gesprek, vaak aangevuld met een DISC test. Zo bepalen we in hoeverre de competenties die de werkgever terug wil zien bij jou aanwezig zijn.

Ontdek ook onze andere vacatures

Naast onze Business Controller vacatures, bieden we nog vele andere vacatures aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Financial Controller, of Hoofd Administratie? Of ben je op zoek naar een vacature als Administrateur of een tijdelijke baan als Financial?

Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw next step!