Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Wie schrijft die blijft: Alterim Beloningsonderzoek Accountants (sinds 2004)

24Financials.nl

Dé do-it-yourself-formule voor interim!

Alterim staat voor overzicht van de markt en herkenning van financieel talent.

Prachtige nieuwe uitdagingen voor experts in Finance, Control & Audit.

Elke nieuwe job is de eerstvolgende stap in een bestendige carrière.

Financials4financials, wij zijn één van u!!

Met denkkracht In control!

De Audit Flexpool

Altijd voldoende capaciteit!

home » nieuws » Aanbeveling

Aanbeveling

Mohamed, recent gestart bij een toonaangevende accountantsorganisatie:    

Hoe ben je in contact gekomen met Alterim;
Het vrije ondernemerschap heeft mij altijd erg aangetrokken! Na ruim 5 jaar gewerkt te hebben in vast dienstverband heb ik besloten dit te verruilen voor het invullen van interim-rollen. Na een korte zoektocht op het internet ben ik beland op de website van Alterim, met belangstelling las ik hier diverse interim opdrachten in Finance, Control en Audit. Al gauw kwam ik de opdracht tegen die bij mij paste en heb ik hier via de website op gereageerd.  

Kun je aangeven waarom je interesse uitging naar deze functie;
Na ruim 5 jaar gewerkt te hebben binnen de controlepraktijk bij de BIG4 is mijn ambitie nu om interim-rollen te vervullen als controleleider / senior assistent accountant gedurende het 'busy season'. Daarnaast wil ik graag ‘de andere kant van de tafel’ ervaren door buiten het 'busy season' interim-rollen te vervullen binnen Finance & Control. Het ruime netwerk van Alterim biedt hiertoe voldoende mogelijkheden.  

Hoe heb je het proces naar deze nieuwe positie toe ervaren;
Na via de website gereageerd te hebben op de opdracht ben ik dezelfde dag nog teruggebeld door de recruiter van Alterim en hebben wij een persoonlijk kennismakingsgesprek ingepland. Snelheid die ik zeer waardeer! De week daarop werd ik al bij de opdrachtgever voorgesteld.
Het contact met Alterim heb ik als zeer persoonlijk ervaren, de recruiters van Alterim denken met je mee, communiceren open en gaan dan ook echt voor je aan de slag! Dankzij hen heb ik nu mijn eerste opdracht binnen, ik ga als senior assistent accountant aan de slag bij een middelgroot kantoor.  

Wat zijn over het algemeen de factoren die maken dat je plezier in je werk hebt?
Ik haal mijn energie uit het helpen en ondersteunen van anderen tijdens drukte; als interim finance professional doe je niet anders, je helpt anderen daar waar de nood hoog is. Daarnaast leer ik graag nieuwe mensen kennen en werk ik bij voorkeur in een dynamische omgeving. Ik hou van hard werken en ben cijfermatig ingesteld. Ten slotte hecht ik veel waarde aan eerlijke open communicatie en het aspect van menselijkheid.