Enthousiasme over DISC-model

Bij Alterim zijn we erg enthousiast over gedrags- en persoonlijkheidsmodellen en dan vooral over DISC; omdat het zo ontzettend goed werkt passen we deze kennis graag toe bij onze opdrachtgevers!

Met de DISC-methode laat je zien welke gedrags- en communicatie voorkeurstijlen iemand heeft; het Persoonlijk Alterim Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij de financial op basis van het DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant.

Het Alterim Finance Profiel geeft de opdrachtgever goed inzicht in de kandidaat en of hij/ zij bij het team past. Wat ook als erg praktisch ervaren wordt zijn de tips die in het rapport gegeven worden, bijvoorbeeld met betrekking tot de beste manier van leiding geven aan de kandidaat.

Onze consultants zetten DISC graag in om een zo perfect mogelijke match te maken tussen u als opdrachtgever en de financial. Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor de keuze voor een financial.