Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Wie schrijft die blijft: Alterim Beloningsonderzoek Accountants (sinds 2004)

24Financials.nl

Dé do-it-yourself-formule voor interim!

Alterim staat voor overzicht van de markt en herkenning van financieel talent.

Prachtige nieuwe uitdagingen voor experts in Finance, Control & Audit.

Elke nieuwe job is de eerstvolgende stap in een bestendige carrière.

Financials4financials, wij zijn één van u!!

Met denkkracht In control!

De Audit Flexpool

Altijd voldoende capaciteit!

home » nieuws » Hulp bij implementatie EPD

Hulp bij implementatie EPD

en zorgregistratie

Ter bevordering van de kwaliteit en veiligheid van de zorg en om tegemoet te komen aan de wens van de patiënt om inzicht en inspraak te krijgen in het eigen dossier is het EPD (elektronisch patiënten dossier) ontworpen.

Het EPD  wordt één geïntegreerd systeem dat alles rondom de zorg van de patiënt vastlegt; zoals afspraken, behandelplan, medicatie, uitslagen, klinische notities en facturering. Hierdoor hoeft er niet meer geschakeld te worden tussen verschillende (deel)systemen en kan iedere bevoegde zorgverlener op elk moment over de juiste informatie beschikken.Het juist, tijdig en volledig registreren is een uitdaging voor veel zorginstellingen. Dit wordt mede veroorzaakt door de veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast is het zorgadministratie proces best complex, van bronregistratie tot prijsafspraken met zorgverzekeraars.

Veel zorginstellingen die bezig zijn met de implementatie van een nieuw EPD systeem, of die dit traject net hebben afgesloten, hebben te maken met achterstanden en aanloopproblematiek waarbij ze extra hulp kunnen gebruiken binnen de afdeling zorgregistratie en control. Alterim Zorg krijgt de laatste tijd geregeld verzoeken vanuit ziekenhuizen en andere zorginstellingen voor vaste dan wel tijdelijke ondersteuning op het gebied van DBC advisering, zorg control en zorgregistratie. Daarnaast krijgen wij met enige regelmaat verzoeken voor financiële professionals met ervaring met EPD implementaties, die een vergelijkbaar implementatietraject gaan begeleiden.