Mark-Jan de Graaf

Consultant Werving & Selectie Oost Nederland met grote interesse in de food en agri business

Je bent nu ruim 3,5 jaar werkzaam bij Alterim als Recruitment Consultant voor de regio Oost Nederland, wat is de reden dat je voor deze regio hebt gekozen?

Oost Nederland was voor mij een logische keuze; ik woon zelf met veel plezier in Apeldoorn en snap waarom financials en organisaties voor deze fijne regio kiezen. Inmiddels heb ik ontdekt dat de industrie in deze regio volop in ontwikkeling is wat het voor mij interessant maakt om daar, weliswaar aan de zijlijn, deel van uit te maken.

Wat kun je zeggen over de organisaties waar je mee samenwerkt?

Mijn werkgebied is divers; van MKB-bedrijven tot advocatenkantoren en grote internationale organisaties, allen met een zeer eigen karakter en personeelsvraag.

Is er één sector die een bijzonder plekje bij jou inneemt?

Persoonlijk ben ik bovenmatig geïnteresseerd en veel bezig met voeding en alle nieuwe ontwikkelingen daaromtrent. Daarnaast kom ik in mijn Alterim jaren steeds meer in contact met interessante en plezierige financials en opdrachtgevers uit deze sector wat maakt dat ik het boeiend vind om hier wat focus op te leggen.

Wat betekent dat voor relaties in de overige sectoren?

Eigenlijk niets; ik heb een groot netwerk wat ik graag inzet voor alle financials en opdrachtgevers ongeacht sector of branche.

Wat maakt het voor financials boeiend om in de sector food en agri business te werken?

Het is een sterk groeiende sector waarin de ontwikkelingen snel op elkaar volgen. Wanneer je niet alleen geboeid bent door cijfers maar ook door wat jouw organisatie bijvoorbeeld voor het milieu en de gezondheid van mens en dier kan betekenen, is dit wellicht een richting voor jou.

Contact met Mark-Jan? mj.de.graaf@alterim.nl of 06 57 12 75 84.