Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Wie schrijft die blijft: Alterim Beloningsonderzoek Accountants (sinds 2004)

24Financials.nl

Dé do-it-yourself-formule voor interim!

Alterim staat voor overzicht van de markt en herkenning van financieel talent.

Prachtige nieuwe uitdagingen voor experts in Finance, Control & Audit.

Elke nieuwe job is de eerstvolgende stap in een bestendige carrière.

Financials4financials, wij zijn één van u!!

Met denkkracht In control!

De Audit Flexpool

Altijd voldoende capaciteit!

home » nieuws » Toekomstgerichte (Business) Controller

Toekomstgerichte (Business) Controller

Toekomstgerichte (Business) Controller in ‘de Zorg’

‘De Zorgsector’ is sterk in ontwikkeling. Alles om ons heen verandert in een snel tempo en hoe gaan wij hier met elkaar mee om. Actuele thema’s als ‘Bekostiging’, ‘Zinnige zuinige zorg’, ‘(Regionale) samenwerking’ en Horizontaal Toezicht’ wie heeft er niet mee te maken. Hoe zorgen we ervoor dat we In Control blijven.

Vanuit onder andere de politiek, Nederlandse Zorgautoriteit (Nza), de zorgverzekeraars, zorgaanbieders en andere belanghebbenden is een groeiende behoefte aan transparantie en (regionale) samenwerking ontstaan met betrekking tot de kosten van de zorg. Het gevolg hiervan is dat financiële afdelingen gaan sturen op kosten en daarvoor is een goede schakel nodig tussen Finance & Business.

Wij zien dat binnen de zorgsector meer en meer aandacht is voor de verschuiving van Financial Control naar Business Control denken, en dat daardoor steeds vaker door zorgaanbieders wordt gevraagd naar de kritische toekomstbestendige (Business) Controller. De bruggenbouwer tussen de financiële en de operationele functie, die verbindt en naast de business manager gaat staan, degene die het kritische adviserende gesprek aangaat en het echte verhaal achter de cijfers wil weten. De toekomstgerichte controller is niet alleen analytisch ingesteld maar stelt zich ook proactief op. Hij/zij is in staat om zowel financiële als niet-financiële data naar sturingsinformatie om te zetten.

Ook bij het eerstvolgende FIZI congres in juni 2019, met als thema ‘Bag to the Future’ staat de toekomstgerichte Zorg Financial in de hoofdrol.