Referenties

'Afgelopen jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alterim was echt op de hoogte van wat de werkgever zocht en in hoeverre dit aansloot op mijn vraag/ambitie. Ook na de gesprekken bleef Alterim betrokken bij het proces. Al met al een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarvoor veel dank!'
Joost - Financieel Specialist
'De werving van een sr. financieel medewerker hebben wij uit handen gegeven aan Alterim. Een zeer uitdagende werving, waarin wij geen concessies wilden doen aan het door ons gestelde profiel. Wat een doorzettingsvermogen, betrokkenheid en inzet om de gedoodverfde kandidaat enthousiast te maken, voor te dragen en het proces te ondersteunen. Wij kijken terug op een plezierige, vruchtbare en leerzame samenwerking!'
Daniëlle Kooij - Manager Financiële Administratie
'Alterim heeft ons op een deskundige en plezierige wijze ondersteund bij de werving van een relatiebeheerder voor het WFZ. Zij hebben voor deze specifieke functie een goede match tot stand weten te brengen'.
Resi Kösters - Hoofd afdeling Klantencontact en Risicobewaking
'Arthur maakt echt het verschil door zijn gedegen inhoudelijke kennis van het financiële vakgebied en van de ontwikkelingen in de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en van hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het sollicitatieproces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match! Dankzij Arthur en Alterim werk ik nu met veel plezier voor een mooie organisatie in een uitdagende functie waar ik mij vol passie voor inzet'.
Diana - Teamleider Financiële Administratie
'Ik stel me zo voor dat de kunst van recruiten bestaat in het vinden van het juiste profiel met de juiste uitdaging - en daarbij te kijken door CV en functie heen - naar de mens en de organisatie. Een ogenschijnlijk zakelijk proces dat door Arthur is geleid met aandacht voor de professional en mens'.
Rian - Business Controller
'Alterim hielp mij met het vinden van mijn nieuwe baan. Ik ben heel tevreden over de duidelijke en fijne communicatie. Ze hebben mij goed voorbereid op de sollicitatiegesprekken en waren altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kan ik Alterim zeker aanbevelen!'
Tessa - Business Controller
'Alterim is een professionele partij die de arbeidsmarkt voor zorgfinancials goed kent. Daarnaast is Arthur Torn zelf een financial waardoor hij de behoefte van de klant snel kan vertalen en daar een goed beeld bij heeft. Samenwerking, afstemming en communicatie ervaar ik als prettig. Meerdere vaste en interim opdrachten heeft Arthur ingevuld voor Pantein'.
Jos - Manager Finance & Control
'Vanuit Alterim ben ik benaderd voor een functie als zorgcontroller. Het contact was er niet alleen op gericht om snel de functie in te vullen, maar vooral ook als start van een duurzame samenwerking. Er werd kritisch en eerlijk gekeken naar zowel de functie als de match met mij als kandidaat en ook meegedacht bij vragen van mijn kant. Met name het persoonlijke contact en eerlijke advies zijn mij erg goed bevallen. Inmiddels ben ik al een aantal maanden op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever'.
Robin - Zorgcontroller
24Financials.nl: de optimale route naar een interim financial!
24financials.nl - @4F; de snelste route naar een interim financial!
"Michal weet hoe zij iemand kan enthousiasmeren! Toen zij mij benaderde voor een functie, was ik niet op zoek naar iets anders, maar na een gesprek met haar was ik erg enthousiast en kwam van het een het ander. Tijdens het hele volgende proces is Michal steeds betrokken geweest en was zeer laagdrempelig bereikbaar via Whatsapp, mail of telefonisch. Zij onderhield daarnaast ook zelf intensief contact met mij, wat ik als prettig heb ervaren".
Teske - Zorgcontroller

Wat kunnen wij voor u doen?