Referenties

"Wat mij positief opviel in mijn contact met Alterim is dat zij door middel van een gesprek goed in kaart bracht waar mijn sterke punten liggen. Vervolgens werd beoordeeld of ik de juiste match was voor de openstaande opdracht. Deze stap in het proces wordt niet door iedereen gemaakt, en hiermee onderscheidt Alterim zich dan ook ten opzichte van de concurrentie.
Jan Robert - Reporting Specialist
“Na een prettig gesprek heeft Alterim mij in contact gebracht met Verstegen accountants en adviseurs, waar ik een bijdrage lever aan de controle van diverse zorginstellingen. Het brede netwerk van Alterim sluit goed aan op mijn wensen, ook buiten de controlepraktijk.”
Joeri - Auditor
“De werkwijze van Alterim kan ik omschrijven als integer, vakkundig en zeer prettig. De menselijke factor staat hoog in het vaandel bij het behalen van de beste match tussen organisatie en kandidaat.”
José Roffelsen - Hoofd Planning & Control
"Jaren geleden maakte ik kennis met de medewerkers van Alterim, tot een samenwerking kwam het toendertijd echter niet. Echter in 2019 kwam het wel tot een succesvolle samenwerking in de vorm van een interim opdracht. De consultant die ik in het verleden op het kantoor van Alterim sprak was nog steeds werkzaam voor het bedrijf en wist me nog goed te herinneren waardoor er snel geschakeld kon worden. Hoe vaak kom je dat nog tegen? De daadwerkelijke samenwerking is prima verlopen, waardoor ik me kon concentreren op mijn opdracht: zoals een samenwerking hoort te zijn!"
Mark - Group Controller
"Een aantal jaren geleden zag ik een interim opdracht op LinkedIn voorbijkomen van Alterim. Ik heb daarop gereageerd en sindsdien ben ik voor een x aantal uren in de week kandidaat bij Alterim. Na een eerste kennismaking werd ik voorgesteld bij de klant en ging daar op gesprek samen met de consultant. Regelmatig is er contact of alles naar wens gaat en het is fijn te weten dat mocht er iets zijn ik direct kan schakelen met de consultant. Dus ik ben zeker tevreden".
Gabriëlle - Debiteurenbeheerder
"De mensen van Alterim hebben een breed netwerk in de ziekenhuiswereld en kennen ook mij goed. Eén van de beste partijen om zaken mee te doen in de markt van zorgfinancials".
Antoon - Business Controller
"Werken via Alterim is als Interim Professional prettig omdat zij mij op een prettige manier benaderen; er worden goede afspraken gemaakt en deze worden duidelijk vastgelegd. Verder houden de medewerkers van Alterim contact met zowel de opdrachtgever als met jou als kandidaat gedurende de Interim-opdracht. Kortom, ik heb een goed gevoel over gehouden aan de samenwerking met Alterim".
Jan - Administrateur
"Het Financieel Café is voor mij een gelegenheid om bij te praten met vakgenoten uit de branche en kennis te delen. Vaak zijn er hele interessante sprekers die ons een andere blik gunnen vanuit een geheel ander perspectief op ons beroep. Dat brengt vaak frisse inzichten en nieuwe invalshoeken. Verder is het altijd gezellig en kom ik oude collega’s tegen waardoor blijkt dat de wereld dan toch heel klein is. Het is altijd prima georganiseerd, veel lof voor de organisatoren".
Erik Peek - Manager Administratie & Control
"De samenwerking met Alterim is mij zeer goed bevallen, Alterim heeft kennis van het vakgebied en er was sprake van duidelijke communicatie tussen Alterim en opdrachtgever Partners van Jeugd te Amsterdam. Bij het afronden van het contract nog een leuk presentje van Alterim ontvangen".
Dennis Buis - Business Controller
"Sinds een paar jaar neem ik deel aan de bijeenkomsten van het Financieel Café in Leusden. De onderwerpen die behandeld worden, zijn interessant en de sprekers heb ik tot nu toe altijd als inspirerend ervaren. Ook de bedrijfsbezoeken zijn zeer de moeite waard. Tot slot kunnen op een laagdrempelige wijze met collega’s binnen het financiële domein kennis en ervaringen worden uitgewisseld".
Mark van Norden - Directeur

Wat kunnen wij voor u doen?