Referenties

‘Alterim verdiept zich in wat je echt nodig hebt en wat binnen je team past. Met hun netwerk kunnen ze snel schakelen en zijn ze in staat goede kandidaten aan te leveren. Daarnaast hebben ze aandacht voor kandidaat en opdrachtgever. Het is prettig samen te werken met een partij die je begrijpt en resultaat oplevert’.
Richard - Manager Finance & Control
"Via mijn netwerk in contact gekomen met een consultant van Alterim. Al gauw zaten we om tafel voor een kennismakingsgesprek en verkenning van wederzijdse mogelijkheden. Een tref was dat er net een nieuwe uitvraag was voor een financiële functie in de zorg op directieteam niveau. Na kort schakelen met opdrachtgever aan de slag in wat later bleek een heel leuke en uitdagende functie. We hebben nog steeds contact en ik wordt regelmatig geïnformeerd over nieuwe kansen in de markt".
Marc - Organisatie adviseur
"Inmiddels ben ik begonnen aan mijn 7e klus als ZZP’er waarbij ik 6 opdrachten heb mogen vervullen bij commerciële ondernemingen en nu voor het eerst een opdracht in de zorg. De contacten die ik met Alterim heb gehad waren effectief en efficiënt. De vrijheid die ik ervaar in het uitvoeren van de opdracht bevalt me uitstekend. De on-boarding was zoals het moest. Met een eigen portal, snelle goedkeuring van uren en tijdige betaling is Alterim een fijne partner om voor en mee te werken. Daarnaast heeft Arthur de goede match verzorgd tussen ZZP’er en opdrachtgever. Na 3 maanden interim te zijn bij de opdrachtgever, ben ik met 3 maanden verlengd, door wederzijdse tevredenheid. Ook de verlenging verliep goed. Kortom !! Aan te bevelen !!"
Bas - Financial Controller a.i.
"Rond de kerst van 2020 kwam ik in contact met Arthur Torn. Leuk vond ik dat er aan de nadere kennismaking door Arthur en Bertus Bove echt tijd werd besteed. Dan leer je elkaar goed kennen en kun je elkaars verwachtingen delen. Al vrij snel kwamen zij met een uitdagende opdracht waarbij mijn bestuurlijke ervaring en financiële achtergrond goed kan worden gecombineerd. Sinds februari ben ik via Alterim aan de slag. De administratieve afhandeling loopt soepel, maar Arthur houdt ook regelmatig persoonlijk contact om te horen hoe het gaat. Bij de tussentijdse verlenging hebben we goed kunnen sparren afstemmen met de opdrachtgever. Kortom; veel om tevreden over te zijn!"
Nathal - (Financieel) Kwartiermaker
'De persoonlijke benadering van Alterim vind ik erg fijn. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar had niet scherp wat ik precies wilde. In diverse persoonlijke gesprekken hebben we dat eerst uitgevonden, waarna Alterim mij beter kon adviseren waar te solliciteren. Hierdoor werk ik nu met heel veel plezier in een sector waar ik in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben'.
Jarno - Procescontroller
'Afgelopen jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alterim was echt op de hoogte van wat de werkgever zocht en in hoeverre dit aansloot op mijn vraag/ambitie. Ook na de gesprekken bleef Alterim betrokken bij het proces. Al met al een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarvoor veel dank!'
Joost - Financieel Specialist
'De werving van een sr. financieel medewerker hebben wij uit handen gegeven aan Alterim. Een zeer uitdagende werving, waarin wij geen concessies wilden doen aan het door ons gestelde profiel. Wat een doorzettingsvermogen, betrokkenheid en inzet om de gedoodverfde kandidaat enthousiast te maken, voor te dragen en het proces te ondersteunen. Wij kijken terug op een plezierige, vruchtbare en leerzame samenwerking!'
Daniëlla Kooij - Manager Financiële Administratie
'Alterim heeft ons op een deskundige en plezierige wijze ondersteund bij de werving van een relatiebeheerder voor het WFZ. Zij hebben voor deze specifieke functie een goede match tot stand weten te brengen'.
Resi Kösters - Hoofd afdeling Klantencontact en Risicobewaking
'Arthur maakt echt het verschil door zijn gedegen inhoudelijke kennis van het financiële vakgebied en van de ontwikkelingen in de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en van hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het sollicitatieproces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match! Dankzij Arthur en Alterim werk ik nu met veel plezier voor een mooie organisatie in een uitdagende functie waar ik mij vol passie voor inzet'.
Diana - Teamleider Financiële Administratie
'Ik stel me zo voor dat de kunst van recruiten bestaat in het vinden van het juiste profiel met de juiste uitdaging - en daarbij te kijken door CV en functie heen - naar de mens en de organisatie. Een ogenschijnlijk zakelijk proces dat door Arthur is geleid met aandacht voor de professional en mens'.
Rian - Business Controller

Wat kunnen wij voor u doen?