Referenties

'Vanuit Alterim ben ik benaderd voor een functie als zorgcontroller. Het contact was er niet alleen op gericht om snel de functie in te vullen, maar vooral ook als start van een duurzame samenwerking. Er werd kritisch en eerlijk gekeken naar zowel de functie als de match met mij als kandidaat en ook meegedacht bij vragen van mijn kant. Met name het persoonlijke contact en eerlijke advies zijn mij erg goed bevallen. Inmiddels ben ik al een aantal maanden op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever'.
Robin - Zorgcontroller
24Financials.nl: de optimale route naar een interim financial!
24financials.nl - @4F; de snelste route naar een interim financial!
"Michal weet hoe zij iemand kan enthousiasmeren! Toen zij mij benaderde voor een functie, was ik niet op zoek naar iets anders, maar na een gesprek met haar was ik erg enthousiast en kwam van het een het ander. Tijdens het hele volgende proces is Michal steeds betrokken geweest en was zeer laagdrempelig bereikbaar via Whatsapp, mail of telefonisch. Zij onderhield daarnaast ook zelf intensief contact met mij, wat ik als prettig heb ervaren".
Teske - Zorgcontroller
"Arthur maakt echt het verschil door zijn inhoudelijke kennis van het vakgebied en de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis, vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het proces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match!"
Diana - Manager Financiële Administratie
"In mijn opstartfase als ZZP'er kwam ik in contact met Alterim. Een erg fijne ervaring! Naast dat ik op weg werd geholpen met een aantal praktische tips had Alterim ook een groot netwerk in de publieke sector. Alterim heeft op deze wijze gezorgd voor een vertrouwde start als ZZP'er. Het tussentijdse contact en de interesse vanuit Alterim als 'collega' ervaar ik als erg prettig".
Christian - Auditor/ Concern controller
"In de gesprekken merkte ik dat de kennis van de zorgmarkt erg goed is en dat jullie in staat zijn de behoeften van een organisate om te zetten naar wat je in iemands profiel zoekt. Kortom; jullie verstaan je vak en dat is prettig samenwerken".
Mark - Business Controller
"Essentieel zijn cash management en inzicht in de cijfers. Welke productlijnen dragen bij aan het resultaat? Waar liggen mogelijkheden tot besparingen en zijn er onderdelen die verlieslatend zijn die gestaakt of afgestoten moeten worden? Door hier kritisch naar te kijken wordt een belangrijke basis gelegd voor een organisatie die nu en ook in de toekomst levensvatbaar blijft".
Daniel - Business analist
"Overleven is noodzakelijk, maar ook in zwaar weer kun je dit menselijk doen. Tenslotte wil je na de crisis ook door met je leveranciers en je klanten. Door een onafhankelijke manager erbij te betrekken, kun je dit menselijk doen zonder dat je emotioneel mensen voortrekt".
Erika - Verandermanager
"In een crisis situatie is het van cruciaal belang samen te werken met mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. Samen zorg je dat je overzicht krijgt en behoudt. Op basis van een gedegen analyse maak je planmatig keuzes en werkt deze uit. Dan kun je bouwen aan de toekomst en verbeteringen implementeren samen met de directie en medewerkers."
Susanne - Risk manager
"Wat mij positief opviel in mijn contact met Alterim is dat zij door middel van een gesprek goed in kaart bracht waar mijn sterke punten liggen. Vervolgens werd beoordeeld of ik de juiste match was voor de openstaande opdracht. Deze stap in het proces wordt niet door iedereen gemaakt, en hiermee onderscheidt Alterim zich dan ook ten opzichte van de concurrentie.
Jan Robert - Reporting Specialist

Wat kunnen wij voor u doen?