Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Recruitment

home » Recruitment

Visie

Een match is volgens Alterim pas dan geslaagd wanneer de kandidaat zowel vakinhoudelijk als door persoonlijkheid van toegevoegde waarde kan zijn in een nieuwe functie. Dat is de reden waarom Alterim de personeelsvraag van haar relaties nauwlettend inventariseert om zo niet alleen tot een uitstekend geformuleerd functieprofiel te komen maar ook om de heersende cultuur te leren kennen van afdeling en bedrijf. Wij zijn van mening dat kwalitatief goed matchen een vak is waarbij inlevingsvermogen en herkenning een belangrijke rol spelen. De consultants van Alterim, vaak zelf van oorsprong uit de accountancy of planning & control, beschikken over deze eigenschappen.  


Werkwijze

In een gedetailleerd vacature- en kandidaat profiel, worden zowel vakinhoudelijke- als persoonlijke competenties gedefinieerd. Managementvaardigheden, vrijetijdsbesteding of bv. gezinssituatie, hebben hetzelfde gewicht als opleiding, carrièreverloop en werkervaring. Met deze gegevens kunnen wij een perfecte match maken tussen expert en organisatie. Alterim heeft het Werving- en Selectieproces zo ingericht, dat de consultant die bij de potentiële opdrachtgever aan tafel zit om de personeelsbehoefte te inventariseren ook degene is die het gesprek aangaat met de financiële experts.  In een later stadium komt dezelfde consultant met een onderbouwde voordracht  en helpt, indien nodig, de opdrachtgever met het afronden van de procedure.  Als externe, onafhankelijke specialist  leidt Alterim het traject van A tot Z.

Audit Potentials

Een exclusieve loopbaanbegeleiding voor accountancy talent, uitgaande van individuele carrièrewensen. Toptalent wordt door Alterim gescreend waarbij vakinhoudelijke en persoonlijke competenties geïnventariseerd worden. Hierna vindt een door Alterim begeleide introductie plaats in een door de expert gewenste werkkring. Deze variëren  van de accountancy, het bedrijfsleven tot een detacheringsbureau of weer iets compleet anders. Zowel experts als opdrachtgevers profiteren van dit programma; Alterim kan  hoopopgeleide en ervaren accountants aanbieden die we bovendien goed kennen, zodat we tot een perfecte match kunnen komen.

E-mail Interesse? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Referenties bij deze dienst

referentie overzicht

Medewerkers bij deze dienst

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit de volgende zes categoriën. Klik op de buttons om hier meer over te lezen!