Alles begint met kennismaking

Alterim is geïnteresseerd in jou als Financial van de toekomst, je 2e of 3e baan ligt in het verschiet en je bent op weg naar de welbekende stip op de horizon. Specialisatie in een deelgebied of branche, ontwikkeling naar hoger management, internationalisatie, consultancy, er zijn oneindig veel mogelijkheden!
Wij helpen je met jouw keuzes hierin en introduceren je binnen onze relatiekring. Dat kan rechtstreeks via openstaande vacatures, maar ook door je de gelegenheid te geven hier en daar eens vrijblijvend te gaan praten.

Ben jij in voor een goed gesprek?

Ben jij in voor een goed gesprek?

Het Persoonlijk Alterim DISC-Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij jou als financial op basis van jouw DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant. Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

Interesse in jouw persoonlijk DISC-profiel? Neem contact met ons op en verkrijg dit gratis.

Interessante vacatures

Wie zijn wij

Alterim is voor zowel Werving & selectie als Interim bekend en sterk ontwikkeld binnen de profitsector. In de publieke sector, in het bijzonder de Zorg, zijn wij in de afgelopen jaren een top-3 speler in het bemiddelen van zowel vaste als tijdelijke financiële professionals geworden. Wij zetten in op de persoonlijke relatie en bieden onder andere ook loopbaantrajecten en outplacement aan.

Onze consultants fungeren als sparringpartner voor jou als financial; begrijpen wat bij jou past en wat jij hoopt te vinden. Of dit nu een nieuwe vaste baan in de profitsector is, een carrière als freelancer binnen de Zorg, of wanneer je behoefte aan een loopbaancoach hebt.

Referenties

'De persoonlijke benadering van Alterim vind ik erg fijn. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar had niet scherp wat ik precies wilde. In diverse persoonlijke gesprekken hebben we dat eerst uitgevonden, waarna Alterim mij beter kon adviseren waar te solliciteren. Hierdoor werk ik nu met heel veel plezier in een sector waar ik in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben'.
Jarno - Procescontroller
'Afgelopen jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alterim was echt op de hoogte van wat de werkgever zocht en in hoeverre dit aansloot op mijn vraag/ambitie. Ook na de gesprekken bleef Alterim betrokken bij het proces. Al met al een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarvoor veel dank!'
Joost - Financieel Specialist
'Ik stel me zo voor dat de kunst van recruiten bestaat in het vinden van het juiste profiel met de juiste uitdaging - en daarbij te kijken door CV en functie heen - naar de mens en de organisatie. Een ogenschijnlijk zakelijk proces dat door Arthur is geleid met aandacht voor de professional en mens'.
Rian - Business Controller