Alles begint met kennismaking

Alterim is geïnteresseerd in jou als Financial van de toekomst, je 2e of 3e baan ligt in het verschiet en je bent op weg naar de welbekende stip op de horizon. Specialisatie in een deelgebied of branche, ontwikkeling naar hoger management, internationalisatie, consultancy, er zijn oneindig veel mogelijkheden!
Wij helpen je met jouw keuzes hierin en introduceren je binnen onze relatiekring. Dat kan rechtstreeks via openstaande vacatures, maar ook door je de gelegenheid te geven hier en daar eens vrijblijvend te gaan praten.

Ben jij in voor een goed gesprek?

Het Persoonlijk Alterim DISC-Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij jou als financial op basis van jouw DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant. Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

Interesse in jouw persoonlijk DISC-profiel? Neem contact met ons op en verkrijg dit gratis.

Interessante vacatures

Wie zijn wij

Alterim is voor zowel Werving & selectie als Interim bekend en sterk ontwikkeld binnen de profitsector. In de publieke sector, in het bijzonder de Zorg, zijn wij in de afgelopen jaren een top-3 speler in het bemiddelen van zowel vaste als tijdelijke financiële professionals geworden. Wij zetten in op de persoonlijke relatie en bieden onder andere ook loopbaantrajecten en outplacement aan.

Onze consultants fungeren als sparringpartner voor jou als financial; begrijpen wat bij jou past en wat jij hoopt te vinden. Of dit nu een nieuwe vaste baan in de profitsector is, een carrière als freelancer binnen de Zorg, of wanneer je behoefte aan een loopbaancoach hebt.

Referenties

"Arthur maakt echt het verschil door zijn inhoudelijke kennis van het vakgebied en de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis, vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het proces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match!"
Diana - Manager Financiële Administratie
"De samenwerking met Alterim is mij zeer goed bevallen, Alterim heeft kennis van het vakgebied en er was sprake van duidelijke communicatie tussen Alterim en opdrachtgever Partners van Jeugd te Amsterdam. Bij het afronden van het contract nog een leuk presentje van Alterim ontvangen".
Dennis Buis - Business Controller
"Op zoek naar een andere baan. Dat is niet iets wat je dagelijks doet. Waar liggen de kansen en de mogelijkheden? Als werkzoekende zie je niet altijd alles. En het is niet altijd gemakkelijk om alles op eigen kracht te doen. Dan is het fijn dat je iemand hebt die je kan helpen. Via Alterim heb ik mijn nieuwe baan razendsnel gevonden, De match met de werkgever is een hele goede. Dat was zonder de hulp van Alterim nooit op die manier gelukt".
Reinier van de Ruit - Financial Controller