Wij zijn Alterim

Alterim staat voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen. We zijn ondernemende professionals die met plezier samenwerken met hun relaties en met elkaar, onze achtergrond is met name Finance, HRM en Sales.

Wij handelen vanuit een lange termijn benadering, omdat wij van mening zijn dat dit het meest oplevert voor zowel de werkgever als de werknemer. Zo zijn wij een vertrouwd adres met kennis van de markt en bemiddelen wij tussen vraag en aanbodzijde van de financial.

Door een continue investering in een actieve community van financials maken wij het verschil.

Wij zijn intensief betrokken bij diverse F&C netwerken en al jarenlang actief op het gebied van onderzoek en publicaties in het vak.

Alterim is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een ervaren en gerenommeerde organisatie in de bemiddeling van vaste en tijdelijke functies in Finance, Control & Audit.

Het team

Ondernemende professionals die met plezier samenwerken met onze relaties en met elkaar; gedreven specialisten die beschikken over een achtergrond in Finance, HRM of sales en fungeren als sparringpartner voor zowel kandidaat als opdrachtgever.

Werken bij Alterim?