Kennis van de markt

Alterim is een vertrouwd adres met kennis van de markt, wij bemiddelen tussen vraag en aanbodzijde van de financial. Als loopbaanpartner investeren wij onafgebroken in een actieve community van financials, waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen.

Kwaliteit en deskundigheid

Kwalitatief goed matchen is wat ons betreft een vak waarbij ervaring, inlevingsvermogen en herkenning een belangrijke rol spelen. Wanneer de financial zowel vakinhoudelijk als door persoonlijkheid van toegevoegde waarde kan zijn vinden wij dat we tot een geslaagde match zijn gekomen.

Alterim inventariseert de personeelsvraag van organisaties nauwlettend, we leren de heersende cultuur van afdeling en organisatie kennen, en komen zo tot een zo volledig mogelijk geformuleerd functieprofiel.

DISC-traject

Bij de werving wordt bij voorkeur een Alterim DISC-traject ingezet, vooraf wordt besproken welke persoonlijke capaciteiten u als opdrachtgever graag terug zou willen zien en alleen die kandidaten die daar volgens beide partijen aan voldoen, komen in aanmerking voor een gesprek. Zo maken wij een perfecte match tussen professional en organisatie.

Welke positie kunnen wij voor uw organisatie invullen?

Referenties

"Vol enthousiasme over .......... de benadering, de gezamenlijkheid in de aanpak voor beide partijen en het spot-on zijn qua inhoud"!
Alke Wisgerhof - Manager Financiën Brabant Zorg
Alterim weet professionals te vinden die passen bij het profiel en de cultuur van de organisatie. Er is direct contact met de consultant, hierdoor is het mogelijk snel te schakelen en de communicatie tussen organisatie, Alterim en kandidaten zonder ruis te laten verlopen
Lindenhout
"De samenwerking tussen Verstegen accountants en adviseurs en Alterim is breed. Het gaat daarbij om dienstverlening aan ons én aan onze gezamenlijke opdrachtgevers, in zowel het MKB als de zorgsector. Daarbij delen wij belangrijke kernwaarden als zorgvuldigheid, deskundigheid en professionaliteit. Dat is basis voor het succes van onze samenwerking".
Bert Mostert