Kennis van de markt

Alterim is een vertrouwd adres met kennis van de markt, wij bemiddelen tussen vraag en aanbodzijde en zijn al jarenlang actief in werving & selectie van financials. Finance Recruitment zit in ons DNA, daarnaast investeren wij continu in een actieve community van financials waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen.

Kwaliteit en deskundigheid

Kwalitatief goed matchen is wat ons betreft een vak waarbij ervaring, inlevingsvermogen en herkenning een belangrijke rol spelen. Wanneer de financial zowel vakinhoudelijk als door persoonlijkheid van toegevoegde waarde kan zijn vinden wij dat we tot een geslaagde match zijn gekomen.

Alterim inventariseert de personeelsvraag van organisaties nauwlettend, we leren de heersende cultuur van afdeling en organisatie kennen, en komen zo tot een zo volledig mogelijk geformuleerd functieprofiel.

DISC-traject

Bij de werving wordt bij voorkeur een Alterim DISC-traject ingezet, vooraf wordt besproken welke persoonlijke capaciteiten u als opdrachtgever graag terug zou willen zien en alleen die kandidaten die daar volgens beide partijen aan voldoen, komen in aanmerking voor een gesprek. Zo maken wij een perfecte match tussen professional en organisatie.

Welke positie kunnen wij voor uw organisatie invullen?

Referenties