Maatwerk

Alterim biedt maatwerk bij loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement; we kijken daarbij niet alleen naar jouw kennis en ervaring maar ook naar je kracht, drijfveren en verlangens.

Personal development

Het inspireren en assisteren bij het verder vormgeven van jouw carrière vinden wij interessant en lonend; samen onderzoeken we in hoeverre jouw talenten en wensen aansluiten bij de vraag vanuit de arbeidsmarkt en waar nodig begeleiden we je richting een passende functie.

Outplacement

Een specialistische dienstverlening van dé specialist op het gebied van bezettingsvraagstukken voor Financials. Als expert in recruitment & interim-management voor het midden- en hogere financiële segment, is Alterim al jarenlang dagelijks bezig met de materie rondom instroom, doorstroom en uitstroom.

Outplacement bij Alterim

Filosofie Alterim

Alterim begeleidt al jarenlang financials op de arbeidsmarkt. Wij zijn van mening dat je als financiële professional niet alleen zou moeten investeren in het vergaren van financieel inhoudelijke kennis maar dat je ook bezig dient te zijn met de ontwikkeling van je persoonlijkheid en zelfbewustzijn.

De trajecten van Alterim stimuleren je persoonlijke carrière ontwikkeling, helpen je beter inzicht te krijgen in wat je drijft en dragen bij aan je profilering op de arbeidsmarkt.

Interesse in een persoonlijk carrièregesprek?