Maatwerk

Alterim biedt maatwerk bij loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement; we kijken daarbij niet alleen naar jouw kennis en ervaring maar ook naar je kracht, drijfveren en verlangens.

Personal development

Het inspireren en assisteren bij het verder vormgeven van jouw carrière vinden wij interessant en lonend; samen onderzoeken we in hoeverre jouw talenten en wensen aansluiten bij de vraag vanuit de arbeidsmarkt en waar nodig begeleiden we je richting een passende functie.

Outplacement

Een specialistische dienstverlening van dé specialist op het gebied van bezettingsvraagstukken voor Financials. Als expert in recruitment & interim-management voor het midden- en hogere financiële segment, is Alterim al jarenlang dagelijks bezig met de materie rondom instroom, doorstroom en uitstroom.

Filosofie Alterim

Alterim begeleidt al jarenlang financials op de arbeidsmarkt. Wij zijn van mening dat je als financiële professional niet alleen zou moeten investeren in het vergaren van financieel inhoudelijke kennis maar dat je ook bezig dient te zijn met de ontwikkeling van je persoonlijkheid en zelfbewustzijn.

De trajecten van Alterim stimuleren je persoonlijke carrière ontwikkeling, helpen je beter inzicht te krijgen in wat je drijft en dragen bij aan je profilering op de arbeidsmarkt.

Alterim Persoonlijk Finance Profiel

Om een zo perfect mogelijke match te maken tussen financial en opdrachtgever maakt Alterim gebruik van het DISC-profiel; een gedragsprofiel dat weergeeft welke voorkeur gedragsstijl een persoon heeft.

Het Persoonlijk Alterim Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij de financial op basis van het DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant.

Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

Interesse in een persoonlijk carrièregesprek?