Opdrachtgevers

Alterim heeft haar roots in het centrum van Nederland, maar is vanuit haar thuisbasis in Leusden landelijk actief. Onze netwerken hebben er toe bijgedragen dat we opereren in allerlei marktsegmenten, waarbij de nadruk op profit ligt.

De afgelopen jaren hebben wij ons hiernaast gericht op de publieke sector, en dan in het bijzonder de Zorg en het Onderwijs.

De achtergrond van onze consultants is een mix van Finance, HRM of Marketing & Sales wat maakt dat we al jarenlang onze weg weten te vinden in de Werving en selectie van vaste en tijdelijke posities binnen Finance & Control.

De Alterim consultants fungeren als sparringpartner voor zowel opdrachtgever als financial, wij investeren in onze relaties om tot het beste resultaat te komen.

De DISC-methodiek is het instrument waarmee wij goed inzicht verkrijgen in de competenties en gedragsstijl van het ideale profiel.

Naar welke financial bent u op zoek?

  • Al 25 jaar ervaring in het vak
  • Up-to-date bestand van Financiéle professionals
  • Slagingspercentage van 90%
  • Deskundig en betrokken tijdens het gehele traject

DISC

Om een zo perfect mogelijke match te maken tussen de financial en u als opdrachtgever maakt Alterim gebruik van het DISC-profiel; een gedragsprofiel dat weergeeft welke voorkeur gedragsstijl een persoon heeft.

Het Persoonlijk Alterim Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij de financial op basis van het DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant.

Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie.

Referenties