Financials

Wij stellen ons op als loopbaanpartner voor alle Financials; van de financial met enkele jaren werkervaring tot de zeer ervaren Finance professional. Onze consultants zijn er aan het begin van je carrière, daarna wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe functie, of als je wilt sparren over de richting die je wilt gaan kiezen voor het vervolg van je loopbaan.

Onze achtergrond in Finance, HRM en Sales gecombineerd met jarenlange ervaring en kennis van het vak, maakt ons tot een deskundig en vertrouwd adres.

  • Alterim is een ervaren gesprekspartner
  • Veel kennis van zowel het vak als de arbeidsmarkt
  • Beter inzicht in jouw competenties en gedragsstijl
  • Ruime carrièremogelijkheden

Kwaliteit

Alterim belooft jou als financial niet alleen deskundige begeleiding op weg naar een nieuwe functie, opdracht of andere carriëre richting maar hecht ook veel waarde aan jouw belangen. We bewaken zorgvuldig het contact met de financials en respecteren eenieders privacy.
Kandidaat tevredenheid staat voor ons voorop, de positieve feedback en waardering die we van kandidaten ontvangen via Ratecard geven dit uitstekend weer.

Financials waarderen onze dienstverlening met een gemiddelde van 8,5

DISC

Om een zo perfect mogelijke match te maken tussen jou als financial en onze opdrachtgever maakt Alterim gebruik van het DISC-profiel; een gedragsprofiel dat weergeeft welke voorkeur gedragsstijl een persoon heeft.

Het Persoonlijk Alterim Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij jou als financial op basis van jouw DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant.

Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

New-Project-18-1 (3)

Referenties

Interessante vacatures