Financials

Wij stellen ons op als loopbaanpartner voor alle Financials; van de financial met enkele jaren werkervaring tot de zeer ervaren Finance professional. Onze consultants zijn er aan het begin van je carrière, daarna wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe functie, of als je wilt sparren over de richting die je wilt gaan kiezen voor het vervolg van je loopbaan.

Onze achtergrond in Finance, HRM en Sales gecombineerd met jarenlange ervaring en kennis van het vak, maakt ons tot een deskundig en vertrouwd adres.

  • Alterim is een ervaren gesprekspartner
  • Veel kennis van zowel het vak als de arbeidsmarkt
  • Beter inzicht in jouw competenties en gedragsstijl
  • Ruime carrièremogelijkheden

Kwaliteit

Alterim belooft jou als financial niet alleen deskundige begeleiding op weg naar een nieuwe functie, opdracht of andere carriëre richting maar hecht ook veel waarde aan jouw belangen. We bewaken zorgvuldig het contact met de financials en respecteren eenieders privacy.
Kandidaat tevredenheid staat voor ons voorop, de positieve feedback en waardering die we van kandidaten ontvangen via Ratecard geven dit uitstekend weer.

Financials waarderen onze dienstverlening met een gemiddelde van 8,5

DISC

Om een zo perfect mogelijke match te maken tussen jou als financial en onze opdrachtgever maakt Alterim gebruik van het DISC-profiel; een gedragsprofiel dat weergeeft welke voorkeur gedragsstijl een persoon heeft.

Het Persoonlijk Alterim Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij jou als financial op basis van jouw DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant.

Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

Referenties

'De persoonlijke benadering van Alterim vind ik erg fijn. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar had niet scherp wat ik precies wilde. In diverse persoonlijke gesprekken hebben we dat eerst uitgevonden, waarna Alterim mij beter kon adviseren waar te solliciteren. Hierdoor werk ik nu met heel veel plezier in een sector waar ik in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben'.
Jarno - Procescontroller
'Afgelopen jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alterim was echt op de hoogte van wat de werkgever zocht en in hoeverre dit aansloot op mijn vraag/ambitie. Ook na de gesprekken bleef Alterim betrokken bij het proces. Al met al een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarvoor veel dank!'
Joost - Financieel Specialist
'Ik stel me zo voor dat de kunst van recruiten bestaat in het vinden van het juiste profiel met de juiste uitdaging - en daarbij te kijken door CV en functie heen - naar de mens en de organisatie. Een ogenschijnlijk zakelijk proces dat door Arthur is geleid met aandacht voor de professional en mens'.
Rian - Business Controller
'Alterim hielp mij met het vinden van mijn nieuwe baan. Ik ben heel tevreden over de duidelijke en fijne communicatie. Ze hebben mij goed voorbereid op de sollicitatiegesprekken en waren altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kan ik Alterim zeker aanbevelen!'
Tessa - Business Controller

Recente vacatures