In het belang van de kwaliteit van onze diensten zijn wij doorlopend op zoek naar en zuinig op de toppers onder de Freelance Financials.

Als Interim Financial ben jij een ervaren financieel eindverantwoordelijke, F&C specialist of pragmatische allrounder in accounting. Als geen ander slaag je er in nieuwe ideeën en reële oplossingen aan te dragen en te implementeren.
Je bent direct productief, een inwerkperiode is er dus niet – of slechts voor zeer korte tijd. En omdat je niet beïnvloed wordt door interne bedrijfsbelangen, zul jij jouw taken onbevangen, objectief en met kennis van zaken kunnen uitvoeren.

Voldoe je aan dit profiel en wil jij ook investeren in een nieuwe relatie, dan ben je van harte uitgenodigd jouw persoonlijke profiel onder onze aandacht te brengen of neem direct contact op met Monique Vonno.

Wanted!

Met het oog op markttrends en accenten in onze relatiekring hebben wij bijzondere belangstelling voor Freelance Financials met de volgende specialismen:

  • Audit, controle- en samenstelpraktijk;
  • Business Controlling;
  • Business Intelligence;
  • Crisismanagement;
  • Finance en Control binnen Zorginstellingen (zowel cure als care);
  • Woningcorporaties.

Audit Flexpool

Voor zelfstandig accountants die er de voorkeur aan geven niet het hele jaar in de audit te zitten maar wel graag ‘het vak’ willen bijhouden heeft Alterim een veelzijdig aanbod. Tot haar opdrachtgevers rekent zij met name de middelgrote en kleine kantoren; de beschikbare posities variëren van Assistent Accountant tot Controleleider.
Servicegerichte, succesvolle, direct beschikbare professionals met actuele kennis van wet- en regelgeving en recente ervaring bij een accountantskantoor zijn de financials die uitstekend in deze pool passen.

Matching

Onze consultants zijn ervaren en (her)kennen snel en duidelijk de problemen of uitdagingen, waarvoor onze opdrachtgevers zich gesteld zien.
Op basis van het zoekprofiel, dat wij in samenspraak met de opdrachtgever vaststellen, benaderen wij direct telefonisch of per email de reeds bij ons bekende en in onze ogen geschikte Freelance Financials.
Hiernaast plaatsen we ook oproepen op deze website en verspreiden deze in onze online en offline netwerken. Mocht je niet door onze recruiter zijn benaderd, dan staat het je vrij hier zelf het initiatief in te nemen en onze oproep te beantwoorden.
Over het algemeen dient bij de invulling van een interim-vraag snel geacteerd te worden. Meestal is er namelijk sprake van urgentie bij de opdrachtgever.
Het is daarom in jouw en ons belang, dat we eerder al met elkaar kennis hebben gemaakt, wij op de hoogte zijn van jouw kwalificaties en beschikbaarheid.

Interessante vacatures

"In mijn opstartfase als ZZP'er kwam ik in contact met Alterim. Een erg fijne ervaring! Naast dat ik op weg werd geholpen met een aantal praktische tips had Alterim ook een groot netwerk in de publieke sector. Alterim heeft op deze wijze gezorgd voor een vertrouwde start als ZZP'er. Het tussentijdse contact en de interesse vanuit Alterim als 'collega' ervaar ik als erg prettig".
Christian - Auditor/ Concern controller
"Wat mij positief opviel in mijn contact met Alterim is dat zij door middel van een gesprek goed in kaart bracht waar mijn sterke punten liggen. Vervolgens werd beoordeeld of ik de juiste match was voor de openstaande opdracht. Deze stap in het proces wordt niet door iedereen gemaakt, en hiermee onderscheidt Alterim zich dan ook ten opzichte van de concurrentie".
Jan Robert - Reporting Specialist
"Jaren geleden maakte ik kennis met de medewerkers van Alterim, tot een samenwerking kwam het toendertijd echter niet. Echter in 2019 kwam het wel tot een succesvolle samenwerking in de vorm van een interim opdracht. De consultant die ik in het verleden op het kantoor van Alterim sprak was nog steeds werkzaam voor het bedrijf en wist me nog goed te herinneren waardoor er snel geschakeld kon worden. Hoe vaak kom je dat nog tegen? De daadwerkelijke samenwerking is prima verlopen, waardoor ik me kon concentreren op mijn opdracht: zoals een samenwerking hoort te zijn!"
Mark - Group Controller
"Een aantal jaren geleden zag ik een interim opdracht op LinkedIn voorbijkomen van Alterim. Ik heb daarop gereageerd en sindsdien ben ik voor een x aantal uren in de week kandidaat bij Alterim. Na een eerste kennismaking werd ik voorgesteld bij de klant en ging daar op gesprek samen met de consultant. Regelmatig is er contact of alles naar wens gaat en het is fijn te weten dat mocht er iets zijn ik direct kan schakelen met de consultant. Dus ik ben zeker tevreden".
Gabriëlle - Debiteurenbeheerder
"De mensen van Alterim hebben een breed netwerk in de ziekenhuiswereld en kennen ook mij goed. Eén van de beste partijen om zaken mee te doen in de markt van zorgfinancials".
Antoon - Business Controller