In het belang van de kwaliteit van onze diensten zijn wij doorlopend op zoek naar en zuinig op de toppers onder de Freelance Financials.

Als Interim Financial ben jij een ervaren financieel eindverantwoordelijke, F&C specialist of pragmatische allrounder in accounting. Als geen ander slaag je er in nieuwe ideeën en reële oplossingen aan te dragen en te implementeren.
Je bent direct productief, een inwerkperiode is er dus niet – of slechts voor zeer korte tijd. En omdat je niet beïnvloed wordt door interne bedrijfsbelangen, zul jij jouw taken onbevangen, objectief en met kennis van zaken kunnen uitvoeren.

Voldoe je aan dit profiel en wil jij ook investeren in een nieuwe relatie, dan ben je van harte uitgenodigd jouw persoonlijke profiel onder onze aandacht te brengen of neem direct contact op met Daan Lantink.

Wanted!

Met het oog op markttrends en accenten in onze relatiekring hebben wij bijzondere belangstelling voor Freelance Financials met de volgende specialismen:

  • Audit, controle- en samenstelpraktijk;
  • Business Controlling;
  • Business Intelligence;
  • Crisismanagement;
  • Finance en Control binnen Zorginstellingen (zowel cure als care);
  • Woningcorporaties.

Audit Flexpool

Voor zelfstandig accountants die er de voorkeur aan geven niet het hele jaar in de audit te zitten maar wel graag ‘het vak’ willen bijhouden heeft Alterim een veelzijdig aanbod. Tot haar opdrachtgevers rekent zij met name de middelgrote en kleine kantoren; de beschikbare posities variëren van Assistent Accountant tot Controleleider.
Servicegerichte, succesvolle, direct beschikbare professionals met actuele kennis van wet- en regelgeving en recente ervaring bij een accountantskantoor zijn de financials die uitstekend in deze pool passen.

Matching

Onze consultants zijn ervaren en (her)kennen snel en duidelijk de problemen of uitdagingen, waarvoor onze opdrachtgevers zich gesteld zien.
Op basis van het zoekprofiel, dat wij in samenspraak met de opdrachtgever vaststellen, benaderen wij direct telefonisch of per email de reeds bij ons bekende en in onze ogen geschikte Freelance Financials.
Hiernaast plaatsen we ook oproepen op deze website en verspreiden deze in onze online en offline netwerken. Mocht je niet door onze recruiter zijn benaderd, dan staat het je vrij hier zelf het initiatief in te nemen en onze oproep te beantwoorden.
Over het algemeen dient bij de invulling van een interim-vraag snel geacteerd te worden. Meestal is er namelijk sprake van urgentie bij de opdrachtgever.
Het is daarom in jouw en ons belang, dat we eerder al met elkaar kennis hebben gemaakt, wij op de hoogte zijn van jouw kwalificaties en beschikbaarheid.

Interessante vacatures

"Via mijn netwerk in contact gekomen met een consultant van Alterim. Al gauw zaten we om tafel voor een kennismakingsgesprek en verkenning van wederzijdse mogelijkheden. Een tref was dat er net een nieuwe uitvraag was voor een financiële functie in de zorg op directieteam niveau. Na kort schakelen met opdrachtgever aan de slag in wat later bleek een heel leuke en uitdagende functie. We hebben nog steeds contact en ik wordt regelmatig geïnformeerd over nieuwe kansen in de markt".
Marc - Organisatie adviseur
"Inmiddels ben ik begonnen aan mijn 7e klus als ZZP’er waarbij ik 6 opdrachten heb mogen vervullen bij commerciële ondernemingen en nu voor het eerst een opdracht in de zorg. De contacten die ik met Alterim heb gehad waren effectief en efficiënt. De vrijheid die ik ervaar in het uitvoeren van de opdracht bevalt me uitstekend. De on-boarding was zoals het moest. Met een eigen portal, snelle goedkeuring van uren en tijdige betaling is Alterim een fijne partner om voor en mee te werken. Daarnaast heeft Arthur de goede match verzorgd tussen ZZP’er en opdrachtgever. Na 3 maanden interim te zijn bij de opdrachtgever, ben ik met 3 maanden verlengd, door wederzijdse tevredenheid. Ook de verlenging verliep goed. Kortom !! Aan te bevelen !!"
Bas - Financial Controller a.i.
"Rond de kerst van 2020 kwam ik in contact met Arthur Torn. Leuk vond ik dat er aan de nadere kennismaking door Arthur en Bertus Bove echt tijd werd besteed. Dan leer je elkaar goed kennen en kun je elkaars verwachtingen delen. Al vrij snel kwamen zij met een uitdagende opdracht waarbij mijn bestuurlijke ervaring en financiële achtergrond goed kan worden gecombineerd. Sinds februari ben ik via Alterim aan de slag. De administratieve afhandeling loopt soepel, maar Arthur houdt ook regelmatig persoonlijk contact om te horen hoe het gaat. Bij de tussentijdse verlenging hebben we goed kunnen sparren afstemmen met de opdrachtgever. Kortom; veel om tevreden over te zijn!"
Nathal - (Financieel) Kwartiermaker
"In mijn opstartfase als ZZP'er kwam ik in contact met Alterim. Een erg fijne ervaring! Naast dat ik op weg werd geholpen met een aantal praktische tips had Alterim ook een groot netwerk in de publieke sector. Alterim heeft op deze wijze gezorgd voor een vertrouwde start als ZZP'er. Het tussentijdse contact en de interesse vanuit Alterim als 'collega' ervaar ik als erg prettig".
Christian - Auditor/ Concern controller