Parttime financiële rechterhand

Het middenbedrijf heeft vaak behoefte aan een permanente invulling van het financiële management. Omdat deze vraag niet altijd op fulltime basis ingevuld kan worden heeft Alterim Parttime Controlling en fungeert dan een aantal uren of dagen per week als de strategisch denkende financiële rechterhand van een DGA.

Persoonlijkheid

Onze parttime controllers participeren volledig in het managementteam van de organisatie en nemen de volle verantwoording voor het takenpakket. Ook door hun persoonlijkheid zijn ze duidelijk van meerwaarde. Daadkracht en autoriteit zijn essentieel, net als affiniteit voor de betreffende branche. Dit alles maakt een parttime controller van Alterim een ideale sparringpartner.

Flexibele inzet

Vooral voor directies van jonge bedrijven die willen doorgroeien, en dus behoefte hebben aan hoogwaardige managementkennis, is Parttime Controlling een uitstekende oplossing. Omvang en planning van de inzet worden exact afgestemd op de behoefte van de onderneming. Wanneer deze behoefte na verloop van tijd verandert, verandert dus ook de inzet, Parttime Controlling is flexibel.

Interesse? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Alterim Stock 8492 copy (2)

Samenwerking

Regelmatig wordt Alterim betrokken bij vraagstukken op het gebied van (her)financieringsvraagstukken, kapitaalverstrekking, overnames, afsplitsing etc. Specifieke onderwerpen die vragen om specialistische kennis en ervaring. Hier hebben we samenwerking voor gezocht met Niek Baardemans, in Present Value Corporate Finance werken Bertus Bove en Niek Baardemans samen om opdrachtgevers ook op dit gebied de juiste ingang te kunnen bieden.