Parttime financiële rechterhand

Het middenbedrijf heeft vaak behoefte aan een permanente invulling van het financiële management. Omdat deze vraag niet altijd op fulltime basis ingevuld kan worden heeft Alterim Parttime Controlling en fungeert dan een aantal uren of dagen per week als de strategisch denkende financiële rechterhand van een DGA.

Persoonlijkheid

Onze parttime controllers participeren volledig in het managementteam van de organisatie en nemen de volle verantwoording voor het takenpakket. Ook door hun persoonlijkheid zijn ze duidelijk van meerwaarde. Daadkracht en autoriteit zijn essentieel, net als affiniteit voor de betreffende branche. Dit alles maakt een parttime controller van Alterim een ideale sparringpartner.

Flexibele inzet

Vooral voor directies van jonge bedrijven die willen doorgroeien, en dus behoefte hebben aan hoogwaardige managementkennis, is Parttime Controlling een uitstekende oplossing. Omvang en planning van de inzet worden exact afgestemd op de behoefte van de onderneming. Wanneer deze behoefte na verloop van tijd verandert, verandert dus ook de inzet, Parttime Controlling is flexibel.

GertvanAsselt-3 (1)

“Ondernemen is topsport.”

Gert van Asselt
Parttime Controller

Alterim Randmeren

In de regio Randmeren is Gert van Asselt actief als parttime controller. Gert heeft veel ervaring opgedaan binnen diverse branches en focust zich met name op het MKB..

“Passie, doorzettingsvermogen, focus, plezier en intuïtief handelen zijn belangrijke kenmerken die de basis vormen van succesvol ondernemerschap.

Als parttime controller wil ik graag in nauwe samenwerking met de ondernemer topsport bedrijven. De business begrijpen en op basis van rapportages, analyses en gesprekken de juiste beslissingen nemen in het belang van het bedrijf.

Een goede basis voor een succesvolle onderneming is een plan met een te realiseren doelstelling voor de komende jaren (een soort trainingsschema). De weg daar naar toe uitstippelen, meetpunten vaststellen (tussentijden meten) en monitoren dat de doelstelling ook daadwerkelijk wordt behaald.

Vanuit mijn passie en ondernemerschap werk ik graag met u samen om succesvol te ondernemen”.

Interesse? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Niek

Samenwerking

Regelmatig wordt Alterim betrokken bij vraagstukken op het gebied van (her)financieringsvraagstukken, kapitaalverstrekking, overnames, afsplitsing etc. Specifieke onderwerpen die vragen om specialistische kennis en ervaring. Hier hebben we samenwerking voor gezocht met Niek Baardemans, in Present Value Corporate Finance werken Bertus Bove en Niek Baardemans samen om opdrachtgevers ook op dit gebied de juiste ingang te kunnen bieden.