Wij zijn dol op goede ervaren financials!

Logisch toch, want onze opdrachtgevers zijn er doorlopend naar op zoek. Bij groei, maar vaker nog ter versterking van het Finance & Control team binnen hun organisatie.

Carrièrekansen zijn er genoeg, de puzzel is echter niet eenvoudig gelegd. Op experienced niveau wordt gezocht naar het welbekende schaap met vijf poten. Vaktechniek, branche-kennis en rolervaring zijn belangrijk, maar persoonlijkheid is doorslaggevend.

Omgekeerd geldt dit ook voor jou. Je neemt ook geen genoegen met de eerste de beste nieuwe baan, maar stelt hier ook voorwaarden aan. Het moet voldoen aan jouw ambities, de organisatie is interessant, de rol uitdagend en bovenal moet het passen binnen jouw work-life balance.

En dit maakt het voor ons dus leuk, onze passie is deze puzzels op te lossen!

Weten waar Abraham de mosterd haalt.

Weten waar Abraham de mosterd haalt!
Dat geldt niet alleen voor Experienced Financials, maar ook voor Alterim. Wij draaien al sinds 1999 mee in het recruitment van Audit en Finance & Control.

Talloze procedures, honderden opdrachtgevers en duizenden kandidaten hebben ons geleerd hoe het in elkaar zit. Dit geeft ons meer kennis en ervaring en de mogelijkheid om onze services te verbeteren en de kennis te delen.

Mogen wij jouw open inschrijving ontvangen?

Interessante vacatures

Referenties

"Voor het maken van de match tussen kandidaat en organisatie, verdiept Alterim zich in zowel het karakter van de kandidaat als de cultuur van de organisatie. Zij steekt hier gemiddeld meer tijd in dan andere wervingsbureau’s".
Dirk Boomstra - Kandidaat in procedure Warande
"Niet alleen de opdrachtgever telt maar ook goede en concrete hulp waar je wat aan hebt als kandidaat bij de voorbereiding van een selectiegesprek".
Mark Wouters