Welke stap hebt u voor ogen?

Wij zijn geïnteresseerd in een gesprek met u over uw carrière en het vervolg daarop. Wij stellen ons voor als partner in uw loopbaan en willen hier meer in betekenen dan alleen het aanreiken van een concrete vacature bij één van onze opdrachtgevers.
Het liefst voeren wij dit gesprek dan ook los van concrete vacatures en nodigen u hiervoor van harte uit.

In onze kennismaking gaan wij uitvoerig met u in op uw kwalificaties en ambities, zodat we goed beeld krijgen van uw kunnen en uw wensen. Hierbij leggen we de relatie tussen uw persoonlijk profiel en de markt. Belangrijk, vooral omdat de eindverantwoordelijke Finance & Control rol er ‘in allerlei soorten en maten’ is.

Nederland beschikt over een breed front van uitstekende Financial Executives
Dat is onder meer uw verdienste, want u behoort tot dit gezelschap. Op het moment, dat u hebt besloten een nieuwe werkkring elders te willen aanvaarden, ondervindt u zelf hoe competitief dit front is. Er is namelijk veel concurrentie bij de search en selectie.

Wij houden u graag op de hoogte van de relevante vacatures binnen onze actuele en toekomstige portefeuille. Wilt hiervan gebruik maken?

Voor meer informatie over Alterim

Interessante vacatures

Referenties

'De persoonlijke benadering van Alterim vind ik erg fijn. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar had niet scherp wat ik precies wilde. In diverse persoonlijke gesprekken hebben we dat eerst uitgevonden, waarna Alterim mij beter kon adviseren waar te solliciteren. Hierdoor werk ik nu met heel veel plezier in een sector waar ik in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben'.
Jarno - Procescontroller
'Afgelopen jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alterim was echt op de hoogte van wat de werkgever zocht en in hoeverre dit aansloot op mijn vraag/ambitie. Ook na de gesprekken bleef Alterim betrokken bij het proces. Al met al een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarvoor veel dank!'
Joost - Financieel Specialist
'Ik stel me zo voor dat de kunst van recruiten bestaat in het vinden van het juiste profiel met de juiste uitdaging - en daarbij te kijken door CV en functie heen - naar de mens en de organisatie. Een ogenschijnlijk zakelijk proces dat door Arthur is geleid met aandacht voor de professional en mens'.
Rian - Business Controller

Het Persoonlijk Alterim DISC-Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij jou als financial op basis van jouw DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant. Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

Interesse in jouw persoonlijk DISC-profiel? Neem contact met ons op.