Welke stap hebt u voor ogen?

Wij zijn geïnteresseerd in een gesprek met u over uw carrière en het vervolg daarop. Wij stellen ons voor als partner in uw loopbaan en willen hier meer in betekenen dan alleen het aanreiken van een concrete vacature bij één van onze opdrachtgevers.
Het liefst voeren wij dit gesprek dan ook los van concrete vacatures en nodigen u hiervoor van harte uit.

In onze kennismaking gaan wij uitvoerig met u in op uw kwalificaties en ambities, zodat we goed beeld krijgen van uw kunnen en uw wensen. Hierbij leggen we de relatie tussen uw persoonlijk profiel en de markt. Belangrijk, vooral omdat de eindverantwoordelijke Finance & Control rol er ‘in allerlei soorten en maten’ is.

Nederland beschikt over een breed front van uitstekende Financial Executives
Dat is onder meer uw verdienste, want u behoort tot dit gezelschap. Op het moment, dat u hebt besloten een nieuwe werkkring elders te willen aanvaarden, ondervindt u zelf hoe competitief dit front is. Er is namelijk veel concurrentie bij de search en selectie.

Wij houden u graag op de hoogte van de relevante vacatures binnen onze actuele en toekomstige portefeuille. Wilt hiervan gebruik maken?

Voor meer informatie over Alterim

Interessante vacatures

Referenties

"Arthur maakt echt het verschil door zijn inhoudelijke kennis van het vakgebied en de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis, vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het proces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match!"
Diana - Manager Financiële Administratie
"De samenwerking met Alterim is mij zeer goed bevallen, Alterim heeft kennis van het vakgebied en er was sprake van duidelijke communicatie tussen Alterim en opdrachtgever Partners van Jeugd te Amsterdam. Bij het afronden van het contract nog een leuk presentje van Alterim ontvangen".
Dennis Buis - Business Controller
"Op zoek naar een andere baan. Dat is niet iets wat je dagelijks doet. Waar liggen de kansen en de mogelijkheden? Als werkzoekende zie je niet altijd alles. En het is niet altijd gemakkelijk om alles op eigen kracht te doen. Dan is het fijn dat je iemand hebt die je kan helpen. Via Alterim heb ik mijn nieuwe baan razendsnel gevonden, De match met de werkgever is een hele goede. Dat was zonder de hulp van Alterim nooit op die manier gelukt".
Reinier van de Ruit - Financial Controller

Het Persoonlijk Alterim DISC-Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer welke competenties bij jou als financial op basis van jouw DISC-profiel meer of minder aanwezig zijn. Tevens geeft dit profiel weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant. Met deze kennis formuleren onze consultants een deskundig onderbouwde motivatie voor een functie of richting.

Interesse in jouw persoonlijk DISC-profiel? Neem contact met ons op.