Vertrouwd adres

Alterim is een vertrouwd adres met kennis van de markt, wij bemiddelen tussen vraag en aanbodzijde van de financial. Als loopbaanpartner investeren wij onafgebroken in een actieve community van interim finance professionals waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen.

Objectief en snel inzetbaar

De financiële professionals die via Alterim ingezet worden op tijdelijke functies zijn specialisten of allrounders die direct inzetbaar zijn en niet- of nauwelijks ingewerkt hoeven te worden; denk hierbij bijvoorbeeld aan interim Finance managers of interim Business controllers.  Deze financials zijn niet betrokken bij interne bedrijfsbelangen en kunnen hun taken objectief en met kennis van zaken uitvoeren.

Perfecte match tussen vraag en aanbod

Samen met de opdrachtgever komen onze consultants snel en efficiënt tot een zoekprofiel. Doordat zij de markt en het vakgebied van finance & control kennen vormen zij voor onze opdrachtgevers een deskundig verlengstuk naar dit deel van de arbeidsmarkt. Wij beschikken over een up-to-date database van freelance financials en zijn altijd op de hoogte van beschikbaarheid, deskundigheid en wensen van deze experts. De consultant die de opdracht intake voor zijn rekening neemt, begeleidt intern ook de search, en woont op verzoek de selectiegesprekken bij. Zo worden vraag en aanbod gematcht.

Audit flexpool

Alterim biedt accountantskantoren de efficiency en het gemak van een flexibele schil van enthousiaste, gemotiveerde experts.
Voor accountantskantoren die in het hoogseizoen hun eigen capaciteit aangevuld willen zien met deskundige professionals uit de flexibele schil heeft Alterim de beschikking over een pool van Financials; experts met actuele kennis van wet- en regelgeving en recente ervaring bij een accountantskantoor. Servicegerichte, succesvolle, direct beschikbare professionals die op de hoogte zijn van alle ins en outs van de auditpraktijk.

Projecten

Projecten, zoals bijvoorbeeld de implementatie van een pakket, assistentie bij fusies of overnames, en ondersteuning bij een jaarrekeningtraject kunnen reden zijn tot inhuur van een specialist. De specifieke kwaliteiten en expertise van de professionals die op deze trajecten worden ingezet zijn van meerwaarde in uitdagende situaties zoals hierboven weergegeven.

Tijdelijke vervanging

De inzet van externe expertise helpt wanneer er behoefte is aan tijdelijke mankracht, bijvoorbeeld bij ziekte of tijdelijke onderbezetting. De financiële professionals die via Alterim ingezet worden op tijdelijke functies zijn specialisten of allrounders die direct inzetbaar zijn en niet- of nauwelijks ingewerkt hoeven te worden. Zij zijn niet betrokken bij interne bedrijfsbelangen en kunnen hun functie onbevangen, objectief en met kennis van zaken uitvoeren.

Naar welke tijdelijke invulling bent u op zoek?

Referenties