Vertrouwd adres

Alterim is een vertrouwd adres met kennis van de markt, wij bemiddelen tussen vraag en aanbodzijde van de financial. Als loopbaanpartner investeren wij onafgebroken in een actieve community van (freelance) financials, waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen.

Objectief en snel inzetbaar

De financiële professionals die via Alterim ingezet worden op tijdelijke functies zijn specialisten of allrounders die direct inzetbaar zijn en niet- of nauwelijks ingewerkt hoeven te worden. Zij zijn niet betrokken bij interne bedrijfsbelangen en kunnen hun taken objectief en met kennis van zaken uitvoeren.

Perfecte match tussen vraag en aanbod

Samen met de opdrachtgever komen onze consultants snel en efficiënt tot een zoekprofiel. Doordat zij de markt en het vakgebied van finance & control kennen vormen zij voor onze opdrachtgevers een deskundig verlengstuk naar dit deel van de arbeidsmarkt. Wij beschikken over een up-to-date database van freelance financials en zijn altijd op de hoogte van beschikbaarheid, deskundigheid en wensen van deze experts. De consultant die de opdracht intake voor zijn rekening neemt, begeleidt intern ook de search, en woont op verzoek de selectiegesprekken bij. Zo worden vraag en aanbod gematcht.

Naar welke tijdelijke invulling bent u op zoek?

"Wat mij positief opviel in mijn contact met Alterim is dat zij door middel van een gesprek goed in kaart bracht waar mijn sterke punten liggen. Vervolgens werd beoordeeld of ik de juiste match was voor de openstaande opdracht. Deze stap in het proces wordt niet door iedereen gemaakt, en hiermee onderscheidt Alterim zich dan ook ten opzichte van de concurrentie.
Jan Robert - Reporting Specialist
“Na een prettig gesprek heeft Alterim mij in contact gebracht met Verstegen accountants en adviseurs, waar ik een bijdrage lever aan de controle van diverse zorginstellingen. Het brede netwerk van Alterim sluit goed aan op mijn wensen, ook buiten de controlepraktijk.”
Joeri - Auditor
"Jaren geleden maakte ik kennis met de medewerkers van Alterim, tot een samenwerking kwam het toendertijd echter niet. Echter in 2019 kwam het wel tot een succesvolle samenwerking in de vorm van een interim opdracht. De consultant die ik in het verleden op het kantoor van Alterim sprak was nog steeds werkzaam voor het bedrijf en wist me nog goed te herinneren waardoor er snel geschakeld kon worden. Hoe vaak kom je dat nog tegen? De daadwerkelijke samenwerking is prima verlopen, waardoor ik me kon concentreren op mijn opdracht: zoals een samenwerking hoort te zijn!"
Mark - Group Controller
"Een aantal jaren geleden zag ik een interim opdracht op LinkedIn voorbijkomen van Alterim. Ik heb daarop gereageerd en sindsdien ben ik voor een x aantal uren in de week kandidaat bij Alterim. Na een eerste kennismaking werd ik voorgesteld bij de klant en ging daar op gesprek samen met de consultant. Regelmatig is er contact of alles naar wens gaat en het is fijn te weten dat mocht er iets zijn ik direct kan schakelen met de consultant. Dus ik ben zeker tevreden".
Gabriëlle - Debiteurenbeheerder
"De mensen van Alterim hebben een breed netwerk in de ziekenhuiswereld en kennen ook mij goed. Eén van de beste partijen om zaken mee te doen in de markt van zorgfinancials".
Antoon - Business Controller