Passie en plezier

Wij hebben passie en plezier in het bemiddelen van financials en zijn actief in meerdere bedrijfssectoren waarbij de nadruk op profit ligt. Alterim werkt door het hele land maar onze aanwezigheid in de Randstad is wat prominenter, wellicht omdat onze thuisbasis zich daar bevindt.

Zorg

Als full service F&C dienstverlener werken wij landelijk en richten ons hierbij op zowel de ziekenhuizen als andere zorginstellingen, waaronder GGZ, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Wij bemiddelen tussen werknemers en werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de zorgsector, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals in de zorgsector weten op te bouwen.

Profit

Ons specialisme is het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit.
Tot onze opdrachtgevers mogen wij veel interessante bedrijven en organisaties rekenen; dit gaat van startups via MKB, Middle market tot Corporates en varieert van Familiebedrijven, tot Private Equity owned en beursgenoteerde ondernemingen zowel op nationaal als internationaal niveau.
Om het netwerk van financials optimaal te kunnen matchen met onze opdrachtgevers hanteren wij een regionale benadering.

Overig

Naast opdrachtgevers uit de profit en zorg hebben wij ook organisaties uit maatschappelijke domeinen, zoals onderwijsinstellingen, bibliotheken en stichtingen als opdrachtgevers. Deze doelgroepen worden door onze consultants meegenomen in hun regionale benadering.

Wat kunnen wij voor u doen?

Referenties

“Na een prettig gesprek heeft Alterim mij in contact gebracht met Verstegen accountants en adviseurs, waar ik een bijdrage lever aan de controle van diverse zorginstellingen. Het brede netwerk van Alterim sluit goed aan op mijn wensen, ook buiten de controlepraktijk.”
Joeri - Auditor
“De werkwijze van Alterim kan ik omschrijven als integer, vakkundig en zeer prettig. De menselijke factor staat hoog in het vaandel bij het behalen van de beste match tussen organisatie en kandidaat.”
José Roffelsen - Hoofd Planning & Control