Financial Controller

Ben jij een ervaren, enthousiaste Financial Controller, met passie voor het vak? Experienced financials zoals jij vormen het fundament voor elke solide Finance & Control organisatie. Met jouw ruime bagage kun je alle kanten op, wat is de next step in jouw carrière?

Bij Alterim ben je aan het juiste adres; wij draaien al sinds 1999 mee in het recruitment van Finance, Control en Audit. Talloze procedures, honderden opdrachtgevers en duizenden kandidaten hebben ons geleerd hoe het vak in elkaar zit. Dit geeft ons meer kennis en ervaring en de mogelijkheid om onze services te verbeteren en de kennis te delen.

Als Financial Controller vind je bij ons altijd een passende vacature; we helpen je met je keuze en introduceren je binnen onze relatiekring. Dat kan rechtstreeks via openstaande vacatures, maar ook door je de gelegenheid te geven hier en daar eens vrijblijvend kennis te maken.

Relevante Vacatures

functieprofiel financial controller

Een Financial Controller is iemand die zich voor een groot gedeelte bezighoudt met cijfers. Een gemiddelde vacature van een Financial Controller vraagt om de volgende kennis en kunde:

  • Voorbereiden en maken van periodieke rapportages, jaarcijfers en winst- en verliesrapportages
  • Analyse van financiële resultaten
  • Opstellen van managementrapportages
  • Adviseren van management

Hiernaast behoort het vaststellen van de budgettering, verzorgen van liquiditeitsprognoses en cashmanagement, opstellen van key performance indicators, beheer en optimalisatie van de administratieve organisatie en interne controle, voeren van overleg met het management, collega-controllers en accountants en het bijhouden van ontwikkelingen op financieel gebied tot het takenpakket.

Als Financial Controller vind je bij ons altijd een passende vacaturekansen.

Zie jij een match?

Heb je tussen ons aanbod aan vacatures een vacature voor Financial Controller gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct online of neem contact op met de betreffende consultant. Samen gaan we aan de slag om vast te stellen of er een mogelijke match zou zijn tussen jou en onze opdrachtgever. Dit doen we door middel van een persoonlijk gesprek, vaak aangevuld met een DISC test. Zo bepalen we in hoeverre de competenties die de werkgever terug wil zien bij jou aanwezig zijn.

Ontdek ook onze andere vacatures

Naast onze Financial Controller vacatures, bieden we nog vele andere vacatures aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Business Controller, of Hoofd Administratie? Of ben je op zoek naar een vacature als Administrateur of een tijdelijke baan als Financial?

Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw next step!