Hoofd Administratie

Ben jij een ervaren en enthousiast Hoofd Administratie met passie voor het vak? Experienced financials zoals jij vormen het fundament van elke solide Finance & Control organisatie. Met jouw ruime bagage kun je alle kanten op, wat is de next step in jouw carrière?

Bij Alterim ben je aan het juiste adres; wij draaien al sinds 1999 mee in het recruitment van Finance, Control en Audit. Talloze procedures, honderden opdrachtgevers en duizenden kandidaten hebben ons geleerd hoe het vak in elkaar zit. Dit geeft ons meer kennis en ervaring en de mogelijkheid om onze services te verbeteren en de kennis te delen.

Als Hoofd Administratie vind je bij ons altijd een passende vacature; we helpen je met je keuze en introduceren je binnen onze relatiekring. Dat kan rechtstreeks via openstaande vacatures, maar ook door je de gelegenheid te geven hier en daar eens vrijblijvend kennis te maken.

Relevante Vacatures

Functieprofiel hoofd administratie

Een Hoofd Administratie is verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfsadministratie, heeft brede inhoudelijke kennis op financieel, administratief en organisatorisch gebied en is thuis in verzekeringen, belastingen en juridische zaken. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte werkt het Hoofd Administratie alleen of met een team. Wat is jouw ideale werkgever? Samen met de consultants van Alterim kom je hierachter.

Als Hoofd Administratie vind je bij ons altijd passende vacaturekansen.

Zie jij een match?

Heb je tussen ons aanbod aan vacatures een vacature voor Hoofd Administratie gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct online of neem contact op met de betreffende consultant. Samen gaan we aan de slag om vast te stellen of er een mogelijke match zou zijn tussen jou en onze opdrachtgever. Dit doen we door middel van een persoonlijk gesprek, vaak aangevuld met een DISC test. Zo bepalen we in hoeverre de competenties die de werkgever terug wil zien bij jou aanwezig zijn.

Ontdek ook onze andere vacatures

Naast onze Hoofd Administratie vacatures, bieden we nog vele andere vacatures aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Business Controller, of Financial Controller? Of ben je op zoek naar een vacature als Administrateur of een tijdelijke baan als Financial?

Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw next step!