Passie en plezier

Wij hebben passie en plezier in het bemiddelen van financials en zijn actief in meerdere bedrijfssectoren waarbij de nadruk op profit ligt. Alterim werkt door het hele land maar onze aanwezigheid in de Randstad is wat prominenter, wellicht omdat onze thuisbasis zich daar bevindt.

Profit

Ons specialisme is het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit.
Tot onze opdrachtgevers mogen wij veel interessante bedrijven en organisaties rekenen; dit gaat van startups via MKB, Middle market tot Corporates en varieert van Familiebedrijven, tot Private Equity owned en beursgenoteerde ondernemingen zowel op nationaal als internationaal niveau.
Om het netwerk van financials optimaal te kunnen matchen met onze opdrachtgevers hanteren wij een regionale benadering.

Piet-Jan Boringa
Marcel Stok
Mark-Jan de Graaf

Zorg

Als full service F&C dienstverlener werken wij landelijk en richten ons hierbij op zowel de ziekenhuizen als andere zorginstellingen, waaronder GGZ, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Wij bemiddelen tussen werknemers en werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de zorgsector, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals in de zorgsector weten op te bouwen.

Arthur Torn

Woningcorporaties

Wij richten ons op zowel de woningcorporaties als verbindingen waarvoor de woningcorporatie de administratie voert zoals VVE Beheer, Projectontwikkeling en de afwikkeling van servicekosten.

Huub Bröring

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de sector waarbinnen woningcorporaties actief zijn, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals weten op te bouwen. Door een sterke focus op het delen van kennis kunt u rekenen op professionals die uw markt kennen en derhalve bekend zijn met onder meer marktwaarde, dPi en dVi, het vpb dossier en aspecten van compliance.

Overig

Naast opdrachtgevers uit de profit, zorg en woningcorporaties hebben wij ook organisaties uit maatschappelijke domeinen, zoals onderwijsinstellingen, bibliotheken en stichtingen als opdrachtgevers.

Deze doelgroepen worden door onze consultants meegenomen in hun regionale benadering.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wat kunnen wij voor u doen?

Referenties

'Afgelopen jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alterim was echt op de hoogte van wat de werkgever zocht en in hoeverre dit aansloot op mijn vraag/ambitie. Ook na de gesprekken bleef Alterim betrokken bij het proces. Al met al een hele fijne, persoonlijke samenwerking waarvoor veel dank!'
Joost - Financieel Specialist
'De werving van een sr. financieel medewerker hebben wij uit handen gegeven aan Alterim. Een zeer uitdagende werving, waarin wij geen concessies wilden doen aan het door ons gestelde profiel. Wat een doorzettingsvermogen, betrokkenheid en inzet om de gedoodverfde kandidaat enthousiast te maken, voor te dragen en het proces te ondersteunen. Wij kijken terug op een plezierige, vruchtbare en leerzame samenwerking!'
Daniëlla Kooij - Manager Financiële Administratie
'Arthur maakt echt het verschil door zijn gedegen inhoudelijke kennis van het financiële vakgebied en van de ontwikkelingen in de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en van hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het sollicitatieproces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match! Dankzij Arthur en Alterim werk ik nu met veel plezier voor een mooie organisatie in een uitdagende functie waar ik mij vol passie voor inzet'.
Diana - Teamleider Financiële Administratie
"In een crisis situatie is het van cruciaal belang samen te werken met mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. Samen zorg je dat je overzicht krijgt en behoudt. Op basis van een gedegen analyse maak je planmatig keuzes en werkt deze uit. Dan kun je bouwen aan de toekomst en verbeteringen implementeren samen met de directie en medewerkers."
Susanne - Risk manager