Passie en plezier

Wij hebben passie en plezier in het bemiddelen van financials en zijn actief in meerdere bedrijfssectoren waarbij de nadruk op profit ligt. Alterim werkt door het hele land maar onze aanwezigheid in de Randstad is wat prominenter, wellicht omdat onze thuisbasis zich daar bevindt.

Profit

Ons specialisme is het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit.
Tot onze opdrachtgevers mogen wij veel interessante bedrijven en organisaties rekenen; dit gaat van startups via MKB, Middle market tot Corporates en varieert van Familiebedrijven, tot Private Equity owned en beursgenoteerde ondernemingen zowel op nationaal als internationaal niveau.
Om het netwerk van financials optimaal te kunnen matchen met onze opdrachtgevers hanteren wij een regionale benadering.

Piet-Jan Boringa

Zorg

Als full service F&C dienstverlener werken wij landelijk en richten ons hierbij op zowel de ziekenhuizen als andere zorginstellingen, waaronder GGZ, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Wij bemiddelen tussen werknemers en werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de zorgsector, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals in de zorgsector weten op te bouwen.

Arthur Torn

Woningcorporaties

Wij richten ons op zowel de woningcorporaties als verbindingen waarvoor de woningcorporatie de administratie voert zoals VVE Beheer, Projectontwikkeling en de afwikkeling van servicekosten.

Huub Bröring

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de sector waarbinnen woningcorporaties actief zijn, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals weten op te bouwen. Door een sterke focus op het delen van kennis kunt u rekenen op professionals die uw markt kennen en derhalve bekend zijn met onder meer marktwaarde, dPi en dVi, het vpb dossier en aspecten van compliance.

Onderwijs

Scholen en universiteiten kunnen heel gericht met hun vragen naar tijdelijke en vaste financials bij Alterim terecht.

De sector kent haar specifieke kenmerken en met een Consultant die zelf veel ervaring als financial in het onderwijs heeft, kunnen wij de klantvraag uitstekend beoordelen. Wij fungeren als sparringpartner voor zowel opdrachtgever als kandidaat en zijn gespecialiseerd in het invullen van management en control functies in de sector onderwijs. Door een jarenlange continue investering in een actieve community van hoogopgeleide financials zijn wij in staat een brede range aan bezettingsvraagstukken op te lossen.

Ben Wildeboer

Wat kunnen wij voor u doen?

Wat kunnen wij voor u doen?

Referenties