Passie en plezier

Wij hebben passie en plezier in het bemiddelen van financials en zijn actief in meerdere bedrijfssectoren waarbij de nadruk op profit ligt. Alterim werkt door het hele land maar onze aanwezigheid in de Randstad is wat prominenter, wellicht omdat onze thuisbasis zich daar bevindt.

Profit

Ons specialisme is het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit.
Tot onze opdrachtgevers mogen wij veel interessante bedrijven en organisaties rekenen; dit gaat van startups via MKB, Middle market tot Corporates en varieert van Familiebedrijven, tot Private Equity owned en beursgenoteerde ondernemingen zowel op nationaal als internationaal niveau.
Om het netwerk van financials optimaal te kunnen matchen met onze opdrachtgevers hanteren wij een regionale benadering.

Piet-Jan Boringa
Marcel Stok
Mark-Jan de Graaf

Zorg

Als full service F&C dienstverlener werken wij landelijk en richten ons hierbij op zowel de ziekenhuizen als andere zorginstellingen, waaronder GGZ, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en verslavingszorg.

Wij bemiddelen tussen werknemers en werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de zorgsector, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals in de zorgsector weten op te bouwen.

Arthur Torn
Michal ben David

Woningcorporaties

Als full service F&C dienstverlener werken wij landelijk en richten ons hierbij op zowel de woningcorporaties als verbindingen waarvoor de woningcorporatie de administratie voert zoals VVE Beheer, Projectontwikkeling en de afwikkeling van servicekosten.

Huub Bröring

Wij bemiddelen tussen werknemers en werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van financiële management en control functies in de sector waarbinnen woningcorporaties actief zijn, zowel voor vast als interim. Door onze jarenlange ervaring met werving & selectie en interim-management hebben wij een uitgebreid en kwalitatief netwerk van hoogopgeleide financiële professionals weten op te bouwen. Door een sterke focus op het delen van kennis kunt u rekenen op professionals die uw markt kennen en derhalve bekend zijn met onder meer marktwaarde, dPi en dVi, het vpb dossier en aspecten van compliance.

Overig

Naast opdrachtgevers uit de profit, zorg en woningcorporaties hebben wij ook organisaties uit maatschappelijke domeinen, zoals onderwijsinstellingen, bibliotheken en stichtingen als opdrachtgevers.

Deze doelgroepen worden door onze consultants meegenomen in hun regionale benadering.

Wat kunnen wij voor u doen?

Referenties

"Michal weet hoe zij iemand kan enthousiasmeren! Toen zij mij benaderde voor een functie, was ik niet op zoek naar iets anders, maar na een gesprek met haar was ik erg enthousiast en kwam van het een het ander. Tijdens het hele volgende proces is Michal steeds betrokken geweest en was zeer laagdrempelig bereikbaar via Whatsapp, mail of telefonisch. Zij onderhield daarnaast ook zelf intensief contact met mij, wat ik als prettig heb ervaren".
Teske - Zorgcontroller
"Arthur maakt echt het verschil door zijn inhoudelijke kennis van het vakgebied en de zorgmarkt, zijn betrokkenheid, persoonlijke benadering en doortastendheid. Hij heeft een goed beeld van de cultuur van de organisatie en de inhoud van de functie en hoe dit aansluit bij de ambitie, interesse, kennis, vaardigheden en gedragsstijl van de kandidaat. Arthur geeft nuttige feedback tijdens het proces en schakelt snel in communicatie, waarbij hij aandacht heeft voor de persoonlijke relatie tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een echte professional die zorgt voor de juiste match!"
Diana - Manager Financiële Administratie
"In de gesprekken merkte ik dat de kennis van de zorgmarkt erg goed is en dat jullie in staat zijn de behoeften van een organisate om te zetten naar wat je in iemands profiel zoekt. Kortom; jullie verstaan je vak en dat is prettig samenwerken".
Mark - Business Controller
"In een crisis situatie is het van cruciaal belang samen te werken met mensen die hun verantwoordelijkheid nemen. Samen zorg je dat je overzicht krijgt en behoudt. Op basis van een gedegen analyse maak je planmatig keuzes en werkt deze uit. Dan kun je bouwen aan de toekomst en verbeteringen implementeren samen met de directie en medewerkers."
Susanne - Risk manager
“Na een prettig gesprek heeft Alterim mij in contact gebracht met Verstegen accountants en adviseurs, waar ik een bijdrage lever aan de controle van diverse zorginstellingen. Het brede netwerk van Alterim sluit goed aan op mijn wensen, ook buiten de controlepraktijk.”
Joeri - Auditor
“De werkwijze van Alterim kan ik omschrijven als integer, vakkundig en zeer prettig. De menselijke factor staat hoog in het vaandel bij het behalen van de beste match tussen organisatie en kandidaat.”
José - Hoofd Planning & Control