Je krijgt wat je vraagt.

Dus stel de goede vraag; vanuit onze ervaring helpen wij je daar graag mee op weg.

Zoek je een Grootboekadministrateur maar heb je daarbij het beeld van een jonge, energieke financial, neem dan in overweging de functietitel te wijzigen in GL Accountant of Senior Accountant. Waar de eerste functienaam bijna zeker het type mens zal opleveren wat je nou net niet zoekt, ga je met de tweede wel de juiste reacties binnenkrijgen.

Andere voorbeelden hiervan zijn: Controller. Zoek je een Financial Controller of een echte Business Controller. Dit zijn niet alleen inhoudelijk twee verschillende personen, maar vooral ook qua persoonlijkheid zijn dit twee “totaal” verschillende personen.

Hoofd Administratie of Finance Manager maakt een groot verschil in wat voor personen er op een vacature reageren.

Graag delen wij onze kennis en ervaring vrijblijvend met u.

Arthur Torn

“Een mooi voorbeeld hiervan is een vacature van een goede relatie die opereert in een internationale, complexe omgeving. De functie betrof een Controller Supply Chain positie maar het totale pakket aan verantwoordelijkheden was breder dan deze titel in eerste instantie zou doen vermoeden. Door in dit geval de functie de titel Financieel Directeur te geven en door dit in de vacaturetekst nader toe te lichten konden we beter aansluiting vinden met geschikte kandidaten en heeft onze opdrachtgever een nieuwe Controller gevonden.”

Groot kandidatenbestand van meer dan 30.000 Financiële Professionals

Kwalitatief goed matchen met een slagingspercentage van 90%

Deskundig en betrokken tijdens het gehele traject van a t/m z