Schrijf je in voor onze Audit Flexpool!

Heb je recente ervaring binnen een accountantskantoor en actuele kennis van wet- en regelgeving? Ben je verder op de hoogte van alle eisen inzake dossiervoering en auditmethodieken en voel je er wat voor om het komende ‘busy season’ als zelfstandige aan de slag te gaan? Maak alvast kennis met Alterim.

Hoe werkt de audit flexpool

Alterim krijgt in het najaar uitdagende interim-opdrachten bij verschillende accountantskantoren in diverse regio’s, variërend in niveau van assistent accountant tot senior assistent. De duur van de opdracht en het aantal uren hangt af van de wensen van de specifieke opdrachtgever. 

Ontmoet de consultants

Daan Lantink
Consultant Interim

Als consultant moet je oprecht geïnteresseerd zijn in mensen, goed kunnen luisteren en daar op de juiste manier op inspelen.

Monique Vonno
Recruitment Assistant Interim

Iedere schakel binnen het werkproces is van belang.

Een zelfstandig accountant aan het woord:

“Het ruime netwerk van Alterim biedt mij de mogelijkheid mijn ambitie in te vullen: gedurende het ‘busy season’ vervul ik een interim-rol als controleleider/ sr. assistent accountant, daarbuiten ben ik graag operationeel binnen Finance & Control.
Het contact met Alterim heb ik als zeer persoonlijk ervaren, de recruiters van Alterim denken met je mee, communiceren open en gaan dan ook echt voor je aan de slag! Dankzij hen heb ik nu mijn eerste opdracht binnen, ik ga als senior assistent accountant aan de slag bij een middelgroot kantoor”.

Enkele van onze opdrachtgevers:

Ja, bel mij terug