20 jaar ervaring in bemiddeling van Financials voor zowel vast als interim.

Ben jij op zoek naar een specialist voor het invullen van financiële management en control functies, en vind je het belangrijk samen te werken met een organisatie waar je vraag professioneel opgepakt wordt, leg dan je vraag bij ons neer.

Onze consultants zijn gedreven specialisten, die beschikken over een achtergrond in Finance, HRM of Sales en fungeren als sparringpartner voor zowel kandidaat als opdrachtgever.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Daan Lantink

Consultant Interim

Oprechte interesse in mensen!

06-138 953 86
d.lantink@alterim.nl
LinkedIn

Piet-Jan Boringa

Partner

Ondernemen met mensen is mijn passie.

06-511 143 41
pjboringa@alterim.nl
LinkedIn

Interim Management

De inzet van externe expertise helpt wanneer er behoefte is aan tijdelijke financiële mankracht, bijvoorbeeld bij ziekte, tijdelijke onderbezetting of projecten. Alterim is onafhankelijk van beschikbare kandidaten en uitsluitend gericht op de best haalbare match.

  • Groot kandidatenbestand. Meer dan 30.000 Financiële Professionals
  • Kwalitatief goed matchen. Slagingspercentage van 90%
  • Deskundig en betrokken tijdens het gehele traject

Werving & selectie van Financials

Alterim is altijd op zoek naar de perfecte match. Deze is volgens Alterim pas dan geslaagd wanneer de kandidaat zowel vakinhoudelijk als door persoonlijkheid van toegevoegde waarde zal zijn in een nieuwe functie. Alterim staat voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.

Referenties

Wij hebben met Alterim samengewerkt inzake de werving van een Business Analyst. Dit was een positieve ervaring; goede inleving in onze vraag, niet alleen CVs schuiven en betrokkenheid bij het proces. Goede en to the point feedback
Agrifirn plant
Alterim weet professionals te vinden die passen bij het profiel en de cultuur van de organisatie. Er is direct contact met de consultant, hierdoor is het mogelijk snel te schakelen en de communicatie tussen organisatie, Alterim en kandidaten zonder ruis te laten verlopen
Lindenhout