Je krijgt wat je vraagt.

Dus stel de goede vraag; vanuit onze ervaring helpen wij je daar graag mee op weg.

Zoek je een Grootboekadministrateur maar heb je daarbij het beeld van een jonge, energieke financial, neem dan in overweging de functietitel te wijzigen in GL Accountant of Senior Accountant. Waar de eerste functienaam bijna zeker het type mens zal opleveren wat je nou net niet zoekt, ga je met de tweede wel de juiste reacties binnenkrijgen.

Andere voorbeelden hiervan zijn: Controller. Zoek je een Financial Controller of een echte Business Controller. Dit zijn niet alleen inhoudelijk twee verschillende personen, maar vooral ook qua persoonlijkheid zijn dit twee “totaal” verschillende personen.

Hoofd Administratie of Finance Manager maakt een groot verschil in wat voor personen er op een vacature reageren.

Graag delen wij onze kennis en ervaring vrijblijvend met u.

Alterim persoonlijk finance profiel

Het Persoonlijk Alterim Profiel is een uniek profiel speciaal gebouwd voor Alterim. Dit profiel geeft weer waar de diverse financiële functies zich bevinden in het DISC-kwadrant en welke competenties bij de financial meer of minder aanwezig zijn.

Tijdens de vacature intake wordt afgestemd over welke persoonlijke capaciteiten  de kandidaat bij voorkeur beschikt gezien de functie-inhoud en de plaats in de organisatie. Vervolgens maken alle voor te stellen kandidaten een DISC test, de uitkomsten worden besproken en toegelicht waarna er bepaald wordt wie er een uitnodiging voor een gesprek krijgen. Zo ontstaat een combinatie van harde criteria en persoonlijke capaciteiten en komen we tot een uitstekende match.

Groot kandidatenbestand van meer dan 30.000 Financiële Professionals

Kwalitatief goed matchen met een slagingspercentage van 90%

Deskundig en betrokken tijdens het gehele traject van a t/m z