Interim opdrachten Zorg en Welzijn

De inhuur van externe expertise helpt niet alleen wanneer er behoefte is aan tijdelijke mankracht, maar maakt een afdeling ook flexibel en werkt regelmatig kwaliteit verhogend. De financiële zorg professionals die via Alterim ingezet worden op tijdelijke functies zijn specialisten of allrounders die direct inzetbaar zijn, niet- of nauwelijks ingewerkt hoeven te worden en bovendien objectief te werk gaan.

Wanneer interim

Interim Business Controllers kunnen bijvoorbeeld bij uitstek ingezet worden op projecten zoals de inrichting of verbetering van bedrijfsprocessen of informatiesystemen. Zij ondersteunen het management met advies en expertise, welke zij hebben opgedaan in eerdere projecten binnen Zorginstellingen. Juist de ervaring die is opgedaan in vergelijkbare eerdere zorginstellingen, zorgen ervoor dat uw project sneller en efficiënter verloopt. Financials met een meer uitvoerende rol, zoals een Financial Controller, zijn van toegevoegde waarde in de ondersteuning van een jaarrekeningtraject. Ziekte of tijdelijke onderbezetting op de financiële afdeling geven ook reden tot inhuur van een specialist.

Verschillende type interimmers

De freelance financials die via Alterim hun weg vinden beschikken over vakmanschap, autoriteit, ambitie, innovatie en daadkracht. Of ze nu net een paar jaar werkervaring hebben of al zeer ervaren in het vak zijn, het zijn allrounders die hun werkzaamheden onbevangen, objectief en met kennis van zaken uitvoeren.

Ondersteuning proces door Alterim

Alterim is een vertrouwd adres met kennis van de markt, wij bemiddelen tussen vraag en aanbodzijde van de financial. Als loopbaanpartner investeren wij onafgebroken in een actieve community van (freelance) financials, waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen. Alterim is onafhankelijk van beschikbare kandidaten en kan zich om die reden uitsluitend richten op de best haalbare match.

Werving & Selectie

Geen behoefte aan interim maar wel op zoek naar structurele aanvulling van het team? De consultants van Alterim zijn ook zeer actief en ervaren op het gebied van Werving & Selectie dus aarzel niet contact op te nemen!