Schrijf je in voor onze Audit Flexpool!

Voor diverse accountantskantoren komen wij graag met je in contact wanneer je recente ervaring binnen de accountancy hebt. Heb je actuele kennis van wet- en regelgeving en ben je verder op de hoogte van alle eisen inzake dossiervoering en auditmethodieken? Voel je er wat voor om het komende ‘busy season’ als zelfstandige aan de slag te gaan? Maak alvast kennis met Alterim.

Hoe werkt de audit flexpool

Alterim krijgt in het najaar uitdagende interim-opdrachten bij verschillende accountantskantoren in diverse regio’s, variërend in niveau van assistent accountant tot senior assistent. De duur van de opdracht en het aantal uren hangt af van de wensen van de specifieke opdrachtgever. 

Ontmoet de consultant

Daan Lantink
Consultant Interim

Mijn rol als consultant geeft mij veel energie. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en vind het altijd weer mooi als we een geslaagde match kunnen neerzetten.

Een zelfstandig accountant aan het woord:

“Het ruime netwerk van Alterim biedt mij de mogelijkheid mijn ambitie in te vullen: gedurende het ‘busy season’ vervul ik een interim-rol als controleleider/ sr. assistent accountant, daarbuiten ben ik graag operationeel binnen Finance & Control.
Het contact met Alterim heb ik als zeer persoonlijk ervaren, de recruiters van Alterim denken met je mee, communiceren open en gaan dan ook echt voor je aan de slag! Dankzij hen heb ik nu mijn eerste opdracht binnen, ik ga als senior assistent accountant aan de slag bij een middelgroot kantoor”.

Enkele van onze opdrachtgevers:

Waar ben je naar op zoek?


    ProfitNon-profit


    AuditpraktijkSamenstelpraktijk