Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

Outplacement

home » Outplacement


Wil je de stap zetten naar een ander soort functie, wellicht zelfs in een andere branche? Wil jouw werkgever je de ruimte bieden om een andere uitdaging te vinden die ook op langere termijn bij je past? Bij Alterim Carrière bieden we een op maat gesneden outplacementprogramma aan waarbij we je begeleiden naar een nieuwe, energieke start in een functie én werkomgeving die bij je past.

De ervaring leert dat het belangrijk is dat mensen het verlies van hun oude baan goed verwerken. We besteden hier de aandacht aan die nodig is. Daarna is de tijd rijp voor een nieuwe start die begint met een reis naar binnen. Wat zijn je drijfveren en ambities? Wat geeft betekenis aan jouw werk en leven? Deze zelfanalyse vormt de basis voor jouw unieke, persoonlijke propositie en focus voor het vinden van een passende nieuwe werkinhoud en -omgeving. Binnen ons outplacementprogramma hebben de loopbaancoaches diverse tools tot hun beschikking om jou het gewenste inzicht te verschaffen en daarmee de regie over jouw carrière te helpen herpakken. De voornaamste doelstelling bij outplacement is begeleiding van werk naar werk. 

Een outplacementtraject bij Alterim levert echter meer op. Waardevolle nieuwe inzichten over jouw werkelijke drijfveren en hetgeen jou ‘zin’ geeft en energie, inspiratie en focus voor jouw verdere (werkende) leven.E-mail Interesse? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Medewerkers bij deze dienst

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit de volgende zes categoriën. Klik op de buttons om hier meer over te lezen!